Мультимаскінг із The Circle Chronicles в ід Davines
Я пробувала, здається, всі маски із серії і всі вони дуже класні, але Renaissance і Purity заслуговують на особливу увагу.
Маски The Circle Chronicles були створені для вирішення різних проблем, пов'язаних з доглядом за волоссям, і призначені для лікування за 10 хвилин або менше. І хоча кожна маска унікальна і призначена для вирішення конкретних завдань, може виникнути необхідність використовувати кілька масок одночасно. Для мене найкраще комбо - The Purity Circle для шкіри голови і The Renaissance Circle - на довжині і кінчиках для відновлення і блиску.
The Purity Circle - детоксикуюча маска для волосся та шкіри голови з бамбуковим вугіллям та екстрактом чаю Маття. Маття - відомий суперпродукт, що містить поліфеноли, які борються з вільними радикалами, що виникають унаслідок забруднення, а бамбукове вугілля, що надає масці характерного чорного кольору, діє як абсорбент. Маска очищує волосся та шкіру голови від забруднень, важких металів, і сприяє очищенню структури волосся від вільних радикалів. Можна наносити до або після миття.
Ця маска, мабуть, одна з моїх улюблених серед 5. У мене схильна до жирності шкіра голови, а Purity mask допомагає мені подовжити свіжість коренів.
The Renaissance Circle - відновлююча маска для сильно пошкодженого волосся, до складу якої входять високопоживна олія бабассу і жовта глина: олія бабассу діє як розплутувальний засіб, відновлюючи м'якість і шовковистість, а багата на мідь і залізо жовта глина - допомагає ущільнити структуру волосся, роблячи його більш здоровим і сильним.
По-перше, маска просто нереально пахне (для мене). По-друге, волосся після неї відразу наповнене, гладке, блискуче, легко розчісується, не плутається. Маска повністю виправдовує свою назву, тому що волосся стає таким, ніби воно відродилося і зовсім забуло, що таке укладання, фарбування і сонце. Особливо маска показана тим, хто знебарвлює волосся! Ви точно оціните, наскільки важчим (у хорошому сенсі) стає волосся.
Мені подобається, що кожна маска для волосся має своє індивідуальне призначення, і що я можу змішувати та поєднувати їх залежно від своїх потреб. Завдяки пакуванню 50мл їх легко зберігати, а ще простіше подорожувати з ними або тримати в спортивній сумці. Моєму волоссю потрібна лише 1/3 від тієї кількості, що міститься в пакетику.
Коментарі (0)