katebondarrrenko

Мої помади, блиски, олійки. Скромна колекція

Мої помади, блиски, олійки. Скромна колекція
Мої помади, блиски, олійки. Скромна колекція

Останнім часом зовсім зникло натхнення на дописи, багато займаюсь особистими справами: город, сад, клумби (хто живе у приватному будинку - той зрозуміє). Але сьогодні прокинулась із думкою в голові: зроби пост про продукти для губ, простий та загальний. Тому ось я тут.

Колекція, якщо це можна так назвати, у мене невелика та складається в основному з масмаркету. Я не фанат фарбувати губи, але іноді буває настрій на яскравий акцент. Ловлю себе на думці, що часто не використовую помаду, тому що це "святково", одразу кидається в очі. А от сьогодні ж не свято, то куди ти вирядилась з цією червоною помадою. Тому можу нафарбувати губи, але перед виходом лечу вже взута у ванну та стираю. Зараз стараюсь себе відвадити від таких бузглуздих думок, тому планую розширяти колекцію, тим паче зараз багато реально цікавих продуктів, які кортить спробувати на собі.

Часто роблю ревізію: що не подобається/не пасує - віддаю подружкам, мамі, а що взагалі треш - викидаю без роздумів. Тому тут лише те, чим я справді користуюсь.

Мої помади, блиски, олійки. Скромна колекція
Мої помади, блиски, олійки. Скромна колекція
Мої помади, блиски, олійки. Скромна колекція

Буду рахувати зверху до низу.

1. Ruby Rose Matte Liquid Lipstick 211. Це такий коричнево-рожевий нюд, трохи темніший, ніж звичайно. Помада цілком матова, застигає швидко, не липне, не відбивається, дуже стійка. Пахне жуйкою. Змивається міцелярною водою, але разу так з другого, а з гідрофільною олією і з першого разу чудово. За свою ціну - прекрасний варіант (купувала десь за 30-40 грн). Може трішки сушити губи вже після змивання, тому наношу бальзам чи олійку.

2. Ruby Rose Matte Liquid Lipstick 001. Яскравий червоний колір, класичний. За характеристиками помада точно така ж, як попередня: матова, стійка, не липка та не відбивається. Шукала найдешевшу червону помаду на фотосесію, а знайшла скарб.

3. NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream 32 - Rome. Бек ту 2016 рік. Але, якщо без жартів, я досі люблю ці помади. У них кремова, ніжна текстура. Вони не супер стійкі, адже не застигають намертво. Мають приємний, солодкий запах. Цей відтінок також нюдовий, коричнево-рожевий, тільки трохи світліший. Якщо нанести тонким шаром - вийде повсякденний, ніжний, ніби свій колір губ тільки краще, образ.

4. NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream 34 - Dubai. Це класичний коричневий. Комбіную його з різними олівцями для губ - і отримую різноманітні образи.

5. NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream 20 - Copenhagen. Ягідний, яскравий, цікавий колір. Користуюсь ним досить рідко, але як тільки наношу та "вихожу в люди" - багато хто запитує, звідки помада та який відтінок.

6. Maybelline New York Super Stay Ink Crayon 105 - On The Grind. Зручний формат: як олівець, але його не треба точити. Помада матова, досить стійка, комфортна, не сушить та не липне. Має приємний, солодко-пудровий аромат. Відтінок, знову ж таки, нюдовий, коричнево-рожевий. Останнім часом полюбила цю помаду, дуже зручно брати її з собою.

7. Golden Rose Matte Crayon Lipstick 21. Помада у форматі олівця, але, на відміну від попередньої, цю треба якось підточувати. Сама по собі досить базова та приємна. Фініш матовий, носиться комфортно, не сушить. Запаху не має. Величезна палітра відтінків, кожен знайде собі до вподоби, тим паче за таку ціну (я купувала десь за 80-90 грн, часто різні відтінки на знижках). Колір яскравіший, ніж попередні, має рижуватий підтон. На любителя, але мені таке пасує.

8. NOBEA Day-to-Day Hydrating Lipstick #L06 Vanilla Nude. Купувала їх за нереально шаленою знижкою (десь 30-40 грн) взимку. Помада має сяючий фініш, якщо нанести не щільно, виглядає як бальзам з відтінком. Не сушить, на губах відчувається приємно. Зовсім не стійка, але це і не дивно. Колір дуже теплий, коричнево-бежевий, класно міксується з різними олівцями.

9. NOBEA Day-to-Day Hydrating Lipstick #L09 Terracota. Та сама історія: приємна зволожуюча помада із сяючим фінішем. Колір ще тепліший, коричнево-рижуватий з червоним підтоном.

10. LCF Soft Matt 02. Колір дуже натуральний, ніжно-рожевий. Це той випадок, коли не хочеш яскравого кольору, а лише підкреслити те, що маєш. Але помада сушить, з нею треба бути досить обережною. Не позбулась її досі лише через відтінок: такий він вже приємний. Тому перед нанесенням добре зволожую губи, а вже потім фарбую.

Рахую зверху до низу.

1. Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick 10 - Lippy. Нарешті я її придбала, і абсолютно задоволена нею. Помада має глянцевий фініш, приємну текстуру, не липне, не тіче, наноситься за один свайп. Запах цукровий, солодкий. Колір взагалі казка. Коричнево-червоний, незвичайний, дуже стильний. Планую поповнити колекцію ще декількома відтінками. Однозначно це буде 35 - Cheeky, також зацікавив 130 - Extra та 125 - Keen із нових кольорів.

2. Maybelline New York Lifter Gloss 016 - Rust. Легендарний блиск для губ, відтінок схожий на попередній, але тут більше червоного. Має в собі золоті блискітки, цікаво сяє на сонці. Не тіче, приємно відчувається на губах, достойно тримається. Запах дуже приємний, щось їстівне, солодке. Для мене ці блиски - це база, основа, твердиня. Моя воля - мала б усі можливі відтінки, без виключення.

3. Maybelline New York Lifter Gloss 007 - Amber. Це вже коричнево-бежевий відтнінок, без блискіток. Чудово доповнює коричневий олівець чи матову помаду.

4. Maybelline New York Lifter Gloss 003 - Moon. Обожнюю цей відтінок: ніжно-рожевий, світлий, має в собі золотисті блискітки. Дуже універсальний колір, на губах він майже прозорий, але додає трохи рожевого відтінку, красиво переливається.

5. LN Professional Plump and Glow Volumizing Lip Gloss 02- Brilliance. Цей блиск дає ефект дзеркала на губах. Вони соковиті, спокусливі. Має блискітки всередині. Блиск не тіче, але трошки липкуватий. В цілому - непоганий продукт.

6. LCF Maxi Plump Silver & Mint 01. Ох і добряче він пече, але при цьому не дає ефект збільшення губ. Просто прозорий, просто блиск, при цьому не найкращий. Взагалі не зрозуміла цього продукту, тому коли докористую - більше не придбаю.

7. Mermade Champagne. Це вже бальзам для губ, по ідеї - повинен не тільки надавати сяйва, а й доглядати. Але, у моєму випадку, дико сушить. Дуже рідкий. Відкриваєш і він просто витікає назовні, тому незручно наносити. Запах - дивний, якийсь кислуватий, ніби фрукти, але при тому неприємний. Абсолютно невдалий продукт.

8 та 9. Vivienne Sabo Dessert a Levres 04 та 05. Об'єдную їх, тому що на свотчах та на губах вони однакові, відмінність лише в тому, що 05 - холодить, ніби як плампер. Це олійки для губ, які чудово зволожують, сяють, надають приємного, "смачного" вигляду. Взимку це були мої фаворити, рятували ніжну шкіру губ у морози. Зараз майже закінчились, залишилось буквально трохи на дні. Докористую, але повторювати не буду. Краще зверну увагу на нові олійки від NYX, які мають шикарну кольорову палітру. І догляд, і колір в одному продукті.