ksnklb

Огляд подарункового боксу з челенджу #makeupclubbeautysports 🌱

Огляд подарункового боксу з челенджу #makeupclubbeautysports 🌱

Чесно кажучи, я думала, що цей відгук буде пізніше, адже тут є засоби для обличчя, які потрібно тестувати певний час, щоб побачити результати, алее... Саме ці засоби мені не підійшли зовсім. Почала тестувати із середи і вже тоді мені пішло щось не так, та про це дальше.

Розпочну із тоніка, адже про про нього є що сказати.
Баночка 200 ml, лаконічний білий дизайн із малюнком розмарину, ззаді є опис українською. І сама банка надійна.
Має кришечку зверху.
Аромат розмарину дуже насичений, яскравий, віддушки після не помітила, але при нанесенні чути дуже сильно.
Водичка прозора.
А тепер про ефект. З обіцяного дійсно є матувальний ефект, але воно того не вартує. Особисто мені тонік не підійшов абсолютно, адже стільки мінусів ще не бачила.
Тоніки я люблю наносити і під сироватку, і під крем, і просто для того, щоб освіжити обличчя. Зараз мені крем не завжди потрібно, тому інколи ввечері наношу лише тонік і мені достатньо цього.
І от, наносила при ранковому догляді, а потім сироватку і такого ще не бачила, пішла якась хімічна реакція на моєму обличчі і почала утворюватись біла пінка. Сироватка The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1% і раніше такого не було з іншими засобами, але розумію, що тут можливо щось не зійшлось і таке може бути. При вечірньому догляді, коли вже нікуди не збиралась йти просто нанесла тонік після вмивання і звісно очікувала, що липкість пройде, але вона не проходила, дуже липкий тонік. Вже тоді помітила, що пори виглядають гірше, ніж до нього: виділені, видно навіть ті, які раніше були у чудовому стані і їх не було видно. Крем допоміг лише впоратись із липкістю, пори всерівно виглядали погано. Окей, вирішила не полишати цих спроб, і вже наступного дня почала відчувати печіння після нанесення тоніка, тоді подумала що варто дати йому ще шанс, але опухле обличчя наступного ранку все ж переконало, що це не мій засіб. Тому так, можливо це лише моя алергічна реакція, можливо щось у складі не сходиться з моїм доглядом, але такий у мене досвід використання.
Також підозрюю, що це реакція від ароматизаторів у складі та від алкоголю. Бачила, що алкоголь виправдовували тим, що він для звуження пор, але у мене вони виглядали дуже погано.

Баночка міцелряки 150ml, також гарний лаконічний дизайн у білих тонах із малюнком м'яти, надписами українською мовою. Дозатор зручний, виливає, але у сумку мені було б страшнувато брати.
Водичка прозора.
Аромат знову ж таки яскравий, насичений та різкий, має м'ятну віддушку, але не приємну, а різку, мені це взагалі нагадало запах ацетону.
Чи змиває? Міцеляркою я змиваю лише spf, після цього використовую засоби для вмивання, тому після очищення потрібно зволоження. Ніби не пересушувала, не залишала плівки, але було печіння і досить відчутне, плюс цей нав'язливий аромат... ну для мене це не комфортний засіб. Також щоб змити тінт та гель для брів потрібно було трішки потерти брови, тому не можу казати, що змиває добре.
Враження від міцелярки також у мене негативні, адже якщо обличчя пекло від неї, то що буде, якщо змивати макіяж очей...

Бальзам для губ те, що сподобалось майже одразу. Акуратний тюбик 15ml, теж у білому дизайні і малюнком м'яти, надписами українською, виглядає мило і зручно. Має похилий зріз та зручно наноситься.
Бальзам білого кольору з малесенькими блискітками.
Аромат дійсно як у м'ятних цукерків, поєднання карамелі та м'яти, він приємний, відчувається, але не заважає.
Консистенція бальзаму у контакті з губами стає рідка і майже завжди потрапляє до рота, тому наносити краще зовсім трохи. Смак, до речі, теж карамельно-м'ятний, гарний, але я не люблю коли так стається. Відчувається на губах легкою вологою, але не липкий, моє волосся до нього не липло, тут великий плюс.
Бальзам дійсно має охолоджуючий ефект, але не дає збільшення губ, лише візуально через блискітки і блиск, який утворює бальзам на губах. Виглядає на губах гарно, дає свіжий блиск та пом'якшує їх. На губах бальзам носиться до 3х годин і ще певний час після (якщо не поновлювати) губи у гарному стані.

Крем для рук об'ємом 45 ml, не дуже зручна маленька баночка, потрібно пару раз натиснути, щоб почав витікати крем. Вигляд мені дуже імпонує. Дизайн: прозора баночка з білою наклейкою, на якій намальоване авокадо.
Колір світло зелений.
Аромат легкий, приємний, такий кремовий, не залишається на руках.
Кремчик не жирний, а комфортний для рук, легко наноситься, не залишає липкого шару, зволожує. Шкіра рук приємна, м'яка. Як на свою ціну гарний варіант, який зручно взяти у сумочку.

І ох, альгінатна масочка, яку я дуже хотіла спробувати і відклала до вихідних, щоб розслабитись разом із знею. Але це було найбільше розчарування, адже я не встигла її нанести. Робила усе по інструкції, але щось все ж не так, адже елементарно не встигла її нанести і не спробувала. Якщо чесно, думала, що буду плакати над нею, адже дуже обідно, та розумію, що сама десь припустилась помилки, тому отак.
Баночка також у гарному лаконічному дизайні. Порошок світло зеленого кольору, має приємний аромат.

Все ж я вдячна дівчатам, що залишали коментарі та MakeUp Club за можливість тестувати бренд Tink, це був цікавій досвід, десь були розчарування, десь приємні відкриття. І приємно, що так багато українських брендів зараз є, на будь-який смак і будь-який гаманець.

Сподіваюсь, комусь цим відгуком допомогла 💚