Коваль Анна

Олійка для волосся Chi Black seed

Олійка для волосся Chi Black seed

У мене довге пористе волосся, яке часто недбало виглядає з середини довжини і до кінчиків, сушиться та пушиться. Особливо це відчувається після сушки феном, яка додатково пересушує кінці, тому мені треба був засіб, який би добре їх захищав та зволожував. Ця олійка повністю справилася з цим завданням і виправдала мої очікування👌🏻 Періодично забуваючи нанести засіб перед використанням фену, я одразу бачу різницю, наскільки гірше виглядає волосся без нього.

Як і заявляє бренд, олійка має накопичувальний ефект, тому через тиждень-два використання, я помітила, що моє волосся стало більш блискуче та доглянуте на кінцях, я цього не могла добитися довгий час. Також допомагає вберегти волосся від посічення на трохи довший час, зберігаючи ефект свіжої стрижки💫

Окремий момент, вартий уваги - це аромат🤤 Я читала купу коментарів про те, що дівчата хотіли знайти парфюм з аналогічним шлейфом, настільки классно і «дорого» він пахне. Коли я тільки почала користуватися, я думала, що мені підсунули підробку😂 «Ну, просто запах олії тмину, що тут могло так подобатися? Ні, ну точно щось не те» - думала я і продовжувала принюхуватися. І от за тиждень чи то мої рецептори змінилися, чи то аромат розкрився, але я не можу перестати нюхати своє волосся, після нанесення олійки😅 Аромат доволі стійкий, але не надто нав‘язливий, хочеться користуватися і повторювати як мінімум заради нього.