Pryk Lesia

Живлення та зволоження з кокосовим молоком для волосся 🥥

Це моє перше тестування бренду Maui Moisture. До мене попав травел-набір по 100мл шампуню і кондиціонеру для живлення та зволоження волосся.

Почнемо з опису:

• Зволоження / Розплутування
  • Вершкове кокосове молоко
  • Простий екстракт гуави
  • Корисне мангове масло
  • Поверхнево-активні речовини без сульфатів
  • Без мінеральної олії
  • Без силіконів
  • Без парабенів
  • Без глютену
  • Без лаурилсульфату натрію
  • Без сульфатованих поверхнево-активних речовин
  • Без синтетичних барвників
  • Ні АЛЕС
  • Виготовлений із 100% алое в якості першого інгредієнта
  • веганський продукт
  • чиста кокосова вода
  • чисте алое
  • Не тестовано на тварина

Я не за чи проти сульфатів,я за те,що підходить кожному індивідуально але погодьтесь,що склад дуже підкупає)

Спочатку я закохалась в дизайн цього бренду - він дуже милий♥️,а після в запах😍. Він фруктово-кокосовий,але кокос не приторний,волосся після використання має дуже приємний аромат,який тримається до наступного миття . Тільки за аромат я б вже замовила повторно😅🙈

Консистенція шампуню і кондиціонеру дуже густа і важко видавлюється. Шампунь хоч і безсульфатний але легко піниться і добре вимиває шкіру голови(в мене жирний тип).

Кондиціонер добре зволожує але не обтяжує,волосся гладке без пуху. Для сухого і пористого волосся саме то,особливо влітку,коли потрібно багато зволоження.

Бренд став відкриттям для мене,хоч закордоном він зараз дуже популярний,у нас ще не так багато відгуків про нього,особливо про серію з кокосом. Однозначно замовлю в повному розмірі)