Oli Seagull

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Так як я власниця комбінованої, а в літку навіть жирної шкіри, то майже всі мої літні лайфхаки спрямовані на зменшення виділення себуму)

1. Гідролати

Влітку я їх використовую для всього!

-Після вмивання, замість тонеру. Тільки висихає, пшикаю ще раз, це дуже освіжає, особливо зранку

-Заморожую кубіками, лягаю ввечері під кондеціонер і возюкаю льодом по обличчю, ще і холодне повітря обдуває, кайф)

- Протягом дня пшикаюсь, типу як термальною водою

Ще маю план купити пляшечку поменше, щоб і на вулицю з собою носити)

2.Матуючі серветки

Ну куди ж без них. Хоча коли спека за 30+ то іноді здається, що потрібно матуюче покривало

3. SPF крем + кепки і панами

Колись я не любила головні убори влітку і взагалі мені здавалося, що вони мені не личять. Ходила страждала, сонце спалювало обличчя, зато, на мою думку так гарніше) З віком зрозуміла, яка була дурна, бо це ж просто пониження на декілька градусів хоча б печіння в голову.

4.Безколірна мінеральна пудра

Навіть якщо я не наношу макіяж, а тільки крем, я всеодно завжди використиовую цю пудру. Бо без неї пачка матуючих серветок буде улітати за день.

5. А якщо стовпчик термометру сягає критичної температури, рятує просто сидіти вдома, попиваючи холодні домашні лимонади з м'ятою)

Ще як варіант двинути кудись поближче для води, не забувши взяти з собою SPF для тіла звісно)

#summermakeupclub
#summermakeupclub