Мої літні лайфхаки⛱️😎 #summermakeupclub

Мої літні лайфхаки⛱️😎 #summermakeupclub

Я не фанат літа та і спеку не дуже переношу.Мій догляд за шкірою обличчя,тіла та волоссям відрізняється в залежності від сезону і літо не вийняток.Тому сьогодні розкажу про свої лайфхаки як пережити літній період:

  1. Матуючі серветки завжди зі мною.Ох,як же я не люблю коли моя шкіра сяє,а влітку ця проблема більш стає актуальною,сонце і спека роблять з мене справжнього жирного млинця.Тому я без матуючих серветок нікуди.Матуючі серветки купую різні,але наразі мої фаворити beauty derm та via beauty.
  2. Якісний антиперспирант.Тут я гадаю ітак все зрозуміло,влітку пітнієш ще більше,а значить захист від поту має бути сильніше.Обираю сухий антиперспірант з максимально нейтральним або свіжим ароматом.
  3. Тільки свіжі аромати парфумів.Я шалено люблю солодкі та ванільні аромати в парфумах,але на літо обираю щось легке та невагоме.Легкі аромати легше переносяться в спеку та не дратують ні вас,ні навколишніх.Мій фаворит аромат від Mareve secret sense,він трохи цитрусовий,з квітковими та фруктовими нотами.
  4. Беспечна засмага.Я вже якось робила допис про необхідність спф,там же я розповідала,що страждаю від алергіі на сонце в певних зонах на тілі ,тому для мене навіть похід в магазин влітку неможливий без крему зі спф.
  5. Зібране волосся.Це теж я вважаю можна віднести до тематики бьюті.Я люблю ходити з розпущеним волоссям,але влітку намагаюся це мінімізувати,бо сонечко волосся теж не щадить....а потім волосся тьмяне,пересушене та вигорівше.Тому для мене на літо тілько легкі косички,хвостики та усілякі зачіски з крабіком.

Отакі вони мої літні прийомчики🌞

Мої літні лайфхаки⛱️😎 #summermakeupclub