Олена В

#summermakeupclub челендж

Я люблю літо,бо у мене завжди відпустка влітку 2 місяці))).

Для мене літо-це час справжнього відпочинку, спілкування з рідними в посиленому режимі)),мрій, гарного настрою і просто релаксу. Але я дуже не люблю спекотну погоду. Мені подобається проходне "скандинавське" літо з ароматом суниці та малини.

Тому я намагаюся всіма силами зробити цей час комфортним!

Порад безліч. Але виділю основні!

1. Пити багато води (це не новина). Але я вирішила додати до моєї health/beauty рутини хлорофіл. Все зелене-це детокс. А детокс -це здорова і свіжа шкіра та енергія.

Хлорофіл-це внутрішній дезодорант. Отже,якщо пити його курсами,то необхідність в дезодоранті відпадає (перевірено) .Бо піт перестає пахнути взагалі. (у хлорофіла накопичувальний ефект). А ще це мідь (для завжди з низьким гемоглобіном дівчат це маст хев). Плюс відчуття ,що ти інвестуєш в своє здоров'я в майбутньому!

Також я користуюся зволожувачем повітря не лише в опалювальний період,а в спекотні дні і ночі. Спиться легше,очі і шкіра більш зволожені.

2. Я не користуюся в цей час тоналками,BB та CC кремами. Крем на літо не змінюю. Але коли дуже спекотно,додаю термальну водичку. Цього літа-це Avene!

Ну і без SPF 50+на вулицю не виходжу.

Друге літо користуюся Hirudo derm SPF 50. Мене він поки що влаштовує!

3. Хочеться моря та подорожей мабуть всім нам, але вже після ПЕРЕМОГИ! І поки мріємо й чекаємо не мир та перемогу, дуже хочеться засмаги і бронзової шкіри. Тому лосьйон для тіла з автозасмагою та шиммер додають сяйва та гарного настрою.

4. Легкі аромати. Цього літа у мене фаворити: Moschino Toy 2( жовтенький і навіть більше рожевий), Calvin Klein CK IN2U Her та Mermade Hi-Hey-Holiday( назва сама за себе говорить).

А також я додала класний бюджетний охолоджуючий кремчик для ніжок перед сном "Домашній лікар". Він з ментолом. Після душу,вже коли в ліжечку,я намазую собі стопи і ніжки до колінця і крем так приємно холодить і трохи зволожує. З'являється легкість!

5. Літо-це час веселощів і грайливого настрою.

Чомусь завжди купую тимчасові тату (на справжнє не наважуюся).

Мені завжди вони піднімають настрій!!!

Дякую за увагу!