#summermakeupclub Мої топ-5 лайфхаків у спекотну погоду
Вже давно хотіла поділитись цими порадами і ось дуже зручний випадок для цього. Я дуже рада.
1. Щоб макіяж не потік я всі кремові текстури закріплюю сухими. Цей лайфхак підгледіла у візажистів.
Кремові рум'яна від Наташи Денони закріплюю або прозорою пудрою або іншими сухими рум'янами.
Помаду закріплюю сухою пудрою.
Також використовую стійкі гелеві олівці від Ламель в якості помади , трішки припудрюю і знов наношу колір це дуже гарно продовжує стійкість.
2. Другий мій лайфхак це Чарівниця.
Я алергік і користуватись гелевими або жирненькими каялами я не можу , я можу часто терти очі і все розтирається .
А от є такий олівець українського виробництва як Чарівниця його треба змочити перед тим як нанести і його я переношу чудово .
Якщо він трішки і розітреться то це не кретично і пандою я виглядати не буду, сходить він дуже спокійно.
3.У літку немає бажання костуватись кремами тому зволожую шкіру гелями від Garnier. Гіалуроновий алое-гель для нормальної та змішаної шкіри обличчя від Garnier непоганий.
Та дуже полюбляю ось цей - Garnier зволожувальний гель з вітаміном С для тьмяної шкіри обличчя з ефектом сяяння та вирівнювання тону. Він легенький дієвий і без запаху.
4. Антиперспірант Garnier я використовую не лише для захисту від поту але і у якості бандалеток від натирань.
Використовую роликовий дезодорант Garnier Mineral Дотик свіжості 48 годин нон-стоп.
Дуже він мені подобається і зручно брати з собою, бо він легенький. Запах у нього свіжий свіжий та стійкий.
5. Сонцезахист.
Уже багато років надаю перевагу Біокону.
Використовую ось цей - крем для безпечної засмаги SPF 25 Біокон.
Мені і запах підходить і дією його я задоволена.
Коментарі (0)