ksnklb

#summermakeupclub 🌞

#summermakeupclub 🌞

Який крутий та корисний челендж 😍 Звісно, кожному підходить щось своє, і чиїсь поради іншому можуть не підійти, але всерівно дуже цікаво читати дописи інших, як вони пристосовують свої б'юті ритуали до спеки.


У мене ж все просто:


1. Перше і найголовніше – мінімум текстур. Моя шкіра і у інші погодні умови не в захваті від важких текстур і я дуже рідко наношу макіяж, а влітку, коли є ризик, що усе розтечеться і потрапить у пори, і знову ці прищики, брр😖 Полюбила тоніки, якими можна легко і швидко освіжити шкіру обличчя, інколи навіть не покриваю зверху кремом. Зараз використовую тонік від StoyanA, він достатньо зволожує і комфортний на обличчі. До речі, все ж якось вдалось відкрити дозатор і тепер він працює, ура😅 Так, якщо на спонж, то він плюється, а якщо наносити чистими руками, то доволі комфортно.


2. Звісно, Spf... І це всюди, адже від сонечка у мене подразнення на шкірі і вночі неможливо заснути від свербіжу. Подразнення з'являється навіть після поїздки у машині біля віконечка, тому spf обов'язковий. Для обличчя використовую від Beauty of Joseon та Babe, у них дуже легка текстура. Для тіла хотіла спрей, але саме такий, як я хотіла довго не був у наявності, тому замовила перший, що потрапив за знижкою, Sunbrella, бачила на нього гарні відгуки.


3. Активне сонечко впливає і на волосся, особливо кінчики. Загалом я круглий рік люблю спреї для волосся, щоб пом'якшували його, а влітку кінчики дуже потребують зволоження. Знаю, що існують spf для волосся, але я поки не добралася до цього. Тому користують спреєм із термозахистом від Garnier.


4. Оскільки у мене темне і густе волосся, що взимку може гріти, влітку воно дуууже парить і пече, тому у мене завжди під рукою резинки. Резиночки з шовку чи атласу менше шкодять волоссю та красиво виглядають. Взагалі, в ідеалі було б носити кепку, але такі головні убори мені не зручні.


5. Ну і для красивого блиску, коли беру спідницю чи сукню, гарно підійдуть спреї із шиммером для тіла 😉✨️ Я користуюсь спреєм від MARÊVE, він дає приємний аромат парфумів та гарний та легкий блиск. Ще бачила, що у них з'явилось молочко для тіла із шиммером, теж хочу його спробувати.

Нижче додаю фото без мейку, лише з блиском для губ. Мені, як і багатьом дівчатам, психологічно треба було пройти шлях прийняття, щоб вийти на вулицю без намальованих брів чи зробити таке селфі. Тому пийте воду та любіть себе, цьом💋

#summermakeupclub 🌞