DARIIAKOVACH

#summermakeupclub Народжена в липні не любить літо😄

Тож ТОП 5

1. Обов’язково spf. Він 100% у всіх в підібрці,але це дійсно надважливий пункт. Хоча мені і здається постійно,що це таки якийсь маркетинг😂бо ну як це завдяки одному крему стільки біди не з’являється 🙈

Але я завжди з приколами,тому спф у мене декілька і використовую я всі. (А потім прищить і не знаю від чого😂)

Spf Біокон-чиста база для села,щоб підти в це місце на фото,побути на сонці і пару разів окунутись в місцевій воді (бо це і річка,і озеро,і тд)

Spf love&loss-для міста,для сильного макіяжу (бо він легкий і не злізе з тональним). Дуже легкий,економний,гарний склад

Spf Hirudo derm-на кожен день,вийти в магазин,по масиву пройтись і тд. Дешевий,хороший,не скочується,від фотостаріння

Spf farmstay-мій новенький,про нього я ще детально розкажу. Але він жирніший ніж всі інші,без олій і не вибілює взагалі. Його під відсутність макіяжу,бо личко гарно виблискує здорОво,більше нічого і не хочеться

Туш. Я обожнюю туші,бо мої очі потребують їх. Без туші я як з садочку вийшла,та ще і через особливість очей (у мене мішки природні) очі виглядають стомленими

Тому туш має бути стійка до жирних повік😄

Я знайшла її-просто ідеал,я не так давно розповідала. Це rimmel. Прекрасна,2в1. Не відбивається,не сипеться,не тече,не шипить,під дощем уже була,втрималась. Мейбелін там покурює збоку.

Водостійкі туші я не люблю,а от такі стійкі обожнюю

От без брів точно нікуди. Їх на літо я зазвичай фарбую,фарба у мене від Nikk Mole. Вона проста у використанні і нею не зіпсувати брови. А от з фіксуванням важче. Не всі гелі тримаються,на мило надії нема. Тому я використовую стайлінг для волосся got2be. Його багато,він гарно фіксує і навіть у сильну зливу чи спеку залишається на місці. І я взагалі не переживаю,що щось піде не за планом

Тіло і волосся у мене страждають не менше,аніж обличчя. Тому я ділю на два пункти. Я використовую шампунь від scalp. У мене їх два,для глибокого очищення і звичайний безсульфатний. Наношу їх по черзі. Також використовую скраб від cp-1,про нього також окремо детально розповім. Він дуже гарно очищує і надає шкірі голови свіжості. Волосся жирниться частіше,тож процес миття ускладнюються

Щодо тіла: я використовую гель-пінку для миття спини і зони декольте. На жаль,часті висипання мене не покидають в цій зоні влітку. Але CeraVe добре справляється з цією задачею. Грішу я і звичайним гелем для душу,через його неймовірний аромат. Від O’Shy. Полуничний йогурт,ех🥰

Найголовніше-на кінець. Я чергую міцелярний гель babe laboratorios і тепер ще CeraVe періодично. Адже пінка від Lapush викликала появу мілких білих прищиків (схожих на комедони) в зоні лобу. Я не наношу тональні влітку,та взагалі рідко користуюсь. Кремові румяна чудово змиває гель.

Я вже зверталась до вас за порадою,додала в обране засоби. Та поки бачу результат очищення від того,що маю. Дякую кожній,ви дуже допомагаєте🫶🏼

Чудовий челендж,вже стільки інформації корисної отримала,а скільки попереду 😍 У мене нема подруг по життю,але завдяки клубу,відчуття ніби чат подружок,де всі допоможуть,поділяться,підтримають

Дякую вам🫶🏼Кожна з вас прекрасна,обіймаю♥️