Alina_Demchenko

#summermakeupclub

#summermakeupclub
#summermakeupclub

Хоча літо неймовірно гарна пора, але з бьюті сторони трошечки складна. Сонячні опіки та алергії, спека яка просто робить з вас омлет.

По факту найдієвіший лайфхак, який мене спасає вже місяць - сидіти вдома с закритими вікнами. Лайфхак дієвий 100%)

Але ж інколи треба виходити на вулицю. Класику жанру до своїх лайфхаків додавати не буду : всі розуміють про SPF і про сонячні окуляри ( доречі в мене їх 5 штук). Тому я хочу розповісти більше про засоби, які допомагають мені влітку, як міняється мій догляд та маленькі бьюті лайфхаки)

#summermakeupclub
#summermakeupclub

Літо, це той час, коли спека плавить навіть асфальт. А ми ж не можемо допустити цього з нашим ідеальним макіяжем? Авжеж ні. І отдже тому в літку за справу беруться стійкі засоби, з якими навіть можна купатися.

1) Це водостійкі підводки фломастери. Це ідеальний літній продукт, бо поперше яскравий, а по друге я с зним навіть плавала, пірнала - і нічого не трапилось. Інколи навіть складно змити.

2)Водостійка туш - ніколи не зробить з вас панду. Витрумує воду, дощ . Можна як гарно зняти наче панчохи, а також можна потерпіти поки застине і вії будуть як новенькі

3) Рідкі та стійкі матові помади. Морозиво - не проблема, поцілунки - теж саме. Обливайся хоч 7ма ріками пота - вона не пропаде з ваших губ

Це мій особистий лайфхак, як зробити будь яку туш водостійкою. Це манюня , яку я помилкова сприймала як туш, як виявилось щось по типу фікс гелю, який не дає туші кудись дітися. Якщо чесно, змивати неможливо, але завдяки цьому - ваш улюблений продукт, який робить ваші вії фантастичними, стане найстійкішим.

Лайфхак простий до не можу . Для миття голови я використовую шампунь свого чоловіка. Такий варіант дарує відчуття прохолоди, миє до скрипу і додає об'єм. Він гарно піниться і його легко як розмилити, так і змити. Особливо гарно працює з солоною водою.

Єдиний мінус - чоловічий аромат та кінчики жорсткіші.

Але тут приходить на допомогу засіб під номером два. Це універсальний гель. Нема різниці що за бренд, Холіка чи Фрудіа - в них однакові властивості. Я наношу його на вологе волосся і він гарно допомагає розчісати волосся і при тому ні капельки не обтягує його. Бо маски, кондиціонери - віднімаються свіжість і об'єм. А такий засіб, зовсім не впливає. Доречі він ще гарно знімає подразнення після гоління, неприємні відчуття після опіків і гарний засіб для нижніх повік ( позбавляє набряків)

1) В літку я переходжу на чоловічі антиперспиранти. Якщо постаратися, то можна знайти нейтральний або цитрусовий аромат. Вони більш стійкі , краще захищають від неприємного запаху. Гелевий дезодорант від OldSpice - вже класика жіночої косметички

2) Змінюю аромати на більш легкі. По перше хочеться чогось більш свіжого, а по друге- аромати які у холодну пору року не славились шлейфов, влітку грають взагалі інакше

3) У тому році, мої руки і ноги постійно були схожі на зміїну шкіру. Постійсно лущились. Тому влітку я частіше використовую скраби для тіла, що б шкіра була більш гладенька і не було отих катишок. Ще скраби гарно очищають забруднення і надлишки СПФ.

4) Парадокс, але як би не хотілось мінімум засобів на тілі - шкіру треба не зупинятися зволожувати. Тут мабуть зовсім не змінився догляд, але в літку я про це частіше пам'ятаю, бо через те що декілька разів ходжу в душ - шкіра починає сохнути.

Мій догляд в літку не сильно змінюється. Єдине що - я обираю більш легкі засоби для обличчя. це може бути легкий крем або гель для обличчя. Ось саме в літку - мені дуже сподобався, як працює гель для обличчя від Garnier.

Також, через те що в літку моя шкіра більше схильна до висипань - приходить час для тонерів і тоніків.

Це логічно і я впевненна, що кожна з нас так робить.

Багато хто в літку, хоче матове обличчя. А в мене інший план. Я роблю його ще більш вологим, ще більш сяючим. Бо так просто не видно яке воно жирне)))

На фотографіях - моя літня база.

1) Першим ділом - звичайний крем або спф разом з хайлайтером. Що б шкіра наче світилась з середини

2)BB крем/кушон з СПФ. Легке покриття яке ледь відчувається на шкірі ну і спф)))

3)Замість контуру - рідкі рум'яна. Я бліда, а цей продукт робить мене всю таку здорову з себе)) А ще саме кремові і рідкі продукти натурально виглядають на шкірі

4) БРОНЗЕР, БАГАТО СЯЮЧУГО БРОНЗЕРУ. Треба ж зробити ефект засмаги, коли ти насправді днями сидишь вдома.

5) На літо - я завжди фарбую і вії і брови. Але я інколи фіксую якимось прозорим гелем, що б ефект був більш натуральним

6) Обов'язково якась помада. Чи то нюд, чи то блиск. Без помади макіяж не виглядає таким натуральним. Ну і авжеж перед цим гарно зволожити