Наталія С

Я обожнюю літо #summermakeupclub 🌼🌞🌻

Я обожнюю літо #summermakeupclub 🌼🌞🌻

Звісно зараз не так позитивно, тому вже не дочекаюсь нашої перемоги🙏, і після по справжньому насолодитися літніми прогулянками та моречком бо то кайф і гарний настрій🌸👣🌊!

ТОП моїх лайфхаків у спекотну погоду:

Перш ніж вийти на вулицю, я наношу на ноги крем на ноги (в мене від Garnier та Uriage). Він не лише забезпечує зволоження шкіри, а ще додає шкірі легкий блиск, що мені здається збільшує привабливість моїй шкірі. Мої ноги виглядають доглянутими та привертають увагу всіх навколо 🥰🥰🥰. Автозасмагою ніколи не користувалась, бо в принципі я дуже швидко засмагаю навіть від походу в магазин :)

Ношу головний убір 👒🧢:
- Допомагає від сонячного удару.
- Запобігає вигоранню волоссю.
- Під нього можна сховати волосся не використовуючи резинку (чим менше заломів - тим краще).

Завжди ношу з собою пляшку з водою! Це так важливо у спекотний літній день. Я завжди маю окрему пляшку з водою для моєї собаки теж.

Менше користуюсь рум'янами, бо влітку від спеки червоніють щоки:)

Після купання у солоній або хлорованій воді відразу промиваю волосся чистою водою, щоб уникнути пересушення 🌊🌊🌊.

Використовую засоби для захисту від сонця для волосся, щоб запобігти пошкодженню і вигоранню пігменту та сухості. Мій термозахист Kerastase Blond Absolu Cicaplasme збагачено УФ-фільтром, який захищає від сонячних променів та ще допомагає легко розчісуватись 😍😍😍

Безпечна засмага!

А якщо дуже подумати, літо допомагає нам бути гарними не лише з косметикою (звісно ми без неї теж найгарніші️😀😍🥰 ) Чорница та шовковиця це крутий тінт для губ💋💋💋, а 🍓 полуниця відбілювач зубів:))