Pilirina 💛💙

Випробування нових «волосяних» продуктів 💨

Випробування нових «волосяних» продуктів 💨

Мелірування

Після довгих вмовлянь не робити цього моєї подружки-майстра, все одно я обрала класичне мелірування-вуаль. Ну вже дуже захотілося вирівняти базу, на які роками накладала спецблонди. Цей раз ми все робили освітлювальною пудрою Unic Jolli Platinum Bleaching Powder. Волосся не «вбите». Пудра прекрасна. Робити освітлення до рівня платинової блондинки не було мети.

Тонування

Тонувалися різними фарбами. Яна завжди мені міксує аміачну та безаміачну фарби у якихось своїх пропорціях, доводячи все до 9 рівня, бо якщо на мій пористий, освітлений блонд, нанести безаміачну фарбу, вона змиється за 2 рази. Будь-яка. Проходили. Знаємо. Але це моя особливість. Я теж колись закінчувала курси стилістів, знаю, що так робити не можна, але це як виняток. так не робіть. 🙈

Що можу сказати за фарбу Mirella Professional. Не погана, але дуже багато червоного тону та фіолету. Брали звідси коректор 🎨 Тут і зірка Освальда, мабуть, не допоможе, але ж хто любить фіолет - 💣💣💣!

Фарба українського виробники DeMira Professional Kassia щільна, густа. Палітра прекрасна, але насправді вони у реалії трохи темніші. Ну і змиватися буде довше.

Ну і як де я без своєї Londочки! Обожнюю її у всіх відтінках блонду! 🥹

Загалом, ви зрозуміли, що тут вийшла «болтушка». 😂😂😂

Змивка

Якщо з фарбами все не дуже, але зрозуміло, то мені сподобалися 3 речі з доглядовоі косметики: шампунь, маска, олійка та термозахист.

Шампунь для реконструкції волосся

KayPro Special Care Boto-Cure Shampoo. Живить! Дуже сподобався.

Відмічу, що у маски KayPro Special Care Boto-Cure Mask специфічний аромат, але волосся після неї розсипчате, щільне, наповнене. Лайк!

Можливо, на допомогу масочці прийшла

ампулка KayPro Special Care Keratin. А, можливо, спрацював ефект «сили трьох» 😂

Що придбаю для себе?

І, героіня мого сьогоднішнього відгуку - олійка для волосся Wella Professionals Oil Reflection Light. Яка ж вона класнюча: ароматна, легка, робить волосся розсипчасто-слухняним, не жирнить кінчики. Ефект ВАУ! Придбаю собі точно!

А ще мені сподобався термозахист Echosline Styling Protector Thermal Protective Spray. Не обтяжує волосся, має приємний аромат, подружка ним у роботі задоволена. От і мені тепер він потрібний!

Задоволена, як слон! 🐘 От і вирішила на емоціях швиденько з вами поділитися новинками. 🤷‍♀️