Даринка

ТОП-5 освіжаючих лайфхаків #summermakeupclub

ТОП-5 освіжаючих лайфхаків #summermakeupclub

Хочу поділитись своїми ТОП-5 способів як пережити спеку і залишитись свіжою наче тільки після душу

1) Зазвичай саме літній мейк – це мінімум косметики. Однак, особисто я завжди люблю підкреслювати очі, робити вії виразнішими, а погляд томним. І щоб впродовж дня не стати єнотом я використовую тільки водостійку туш, бо хто знає чого чекати від нашого літа). А свіжості погляду додають патчі, які накладаю виключно ввечері.

2) Догляд за губами. Влітку не дуже полюбляю відчувати на губах бальзам, помаду чи блиск, здається під ними шкірі жарко та нема чим дихати. Тому доглядаю звечора – трошки скрабу для зняття сухої шкірки та зволожуючий бальзамчик перед сном, зранку змила водичкою і губки свіжі та гарненькі, а головне не обтяжені масною плівкою.

3) Волосся потребує неабиякого захисту від спеки та сонця, особливо фарбоване, чудо в цьому допомагає спейчик-термозахист. Після миття перед сушінням попшикала, гарненько вклала і пішла підкорювати світ)

4) Ні кроку з дому без міста, найбільше полюбляю місти з матуючим ефектом, чудово справляються з жирним блиском шкіри, а ще освіжають. Якщо ніде поблизу немає арки з прохолодною водичкою, то саме міст створить відчуття легкого бризу.

5) І головний атрибут сонячного спекотного літа – це дезодорант, для себе я обрала з пробіотиком і чудовим свіжим ароматом. Оскільки полюбляю подовше поспати, а збиратись на роботу треба швиденько, то дезодорант стік який легко наноситься і швидко вбирається то мій рятунок (не треба чекати поки висохне, і майже одразу можна вдягатися).

А ще нещодавно придбала просто незамінну річ для всіх хто користується громадським транспортом, на жаль далеко не весь він обладнаний кондиціонерами, маленький ручний вентилятор, який заряджається від USB. Зручно його носити у жіночій сумочці чи рюкзаку, і легко направляти потік прохолодного вітерця на обличчя чи плечі))) У щоденних заторах він мій рятівник!