Даринка

Моє березневе замовлення з MakeUp

Моє березневе замовлення з MakeUp

Для початку кілька уточнень:

- На жаль через навантаженість на роботі, спочатку Новорічні свята, а потім і весняні, не мала часу на власні дописи, проте залюбки слідкувала за активностями та оновленнями у клубі.

- Зацікавила мене одна з останніх новинок, і звісно ж у замовленні вона була, про неї я розкажу наприкінці допису...

- Чому цей допис у двох частинах, через те що у замовлені перетнулися дві подарункові акції й мені довелось його розділити, щоб отримати бажаний подарунок.

Переглядаючи пропозиції брендів, та бажаючи оновити свою косметичку до весни побачила я чудову подарункову акцію від Lamel - при замовленні на певну суму отримайте палетку тіней у подарунок. Розглянувши палетку детальніше, переглянувши відгуки та свотчі дівчат з клубу, я зрозуміла, що вона мені дуже потрібна, до того ж і умови акції дуже вигідні. А головне чудові базові відтінки та сяючі пігменти, нагадаю, я шатенка, з рудим відливом, та смуглявою шкірою - то ж тут всі кольори мені підходять.

Щоб отримати цю палетку у подарунок я обрала консилер у 402 відтінку. Який має чудову комплектацію - пензлик та спонж для розтушовки, зручно брати з собою та наносити навіть на роботі, має матовий фініш, гарно перекриває темні кола та почервоніння.

Кремові BB-рум'яна у 403 відтінку, тут одразу скажу, що коли отримала злякалась насиченому кораловому відтінку, але після тушування мала дуже приємне враження.

І звісно, куди ж без контура - для моєї смуглявої шкіри підійшов ідеально, не створює ефекту тотального контурінгу, класно розтушовується, не має жирного блиску.

Тож усіма продуктами з цього замовлення я задоволена❤️

Цей велетень супроводжує мене певно ще зі школи. Wellaflex - завжди чудова фіксація і гарний об'єм. Для мого не дуже густого, тоненького та неслухняного волосся він підійшов відмінно. Єдиний його недолік, що моє волосся на сиру погоду починає витись, і він з цим не справляється, то ж під дощиком прогулююсь з хвостиком, аби не нагадувати відьмочку з дитячих казок🧙‍♀️

І головна покупка, новинка яка напевно заінтригувала вже всіх. Сироватка з багатообіцяючою назвою NEW BORN...

Користуюсь нею трохи менше двох тижнів, у віці 30+ хочеться вірити таким гучним назвам, до того ж і склад тут дуже цікавий, і виробник наголошує на основних активних компонентах - равликовий муцин (зменшує прояви вікових змін, загоює мікротріщини, попереджає появу зморшок), олія авокадо (зволожує, відновлює та пом'якшує), 4D Hyaluronic Acid (чотири форми гіалуронової кислоти які надають зволоження та підтримують вологу у шкірі). Користуюсь вранці в комплексі зі зволожуючим кремом та ввечері разом з живильним, за тиждень не помітила ультрарадикальних змін, та й не очікувала подібного за такий короткий термін. Але хочу зазначити, що шкіра дійсно гарно зволожена протягом дня, мала певні подразнення та почервоніння на щоках, зараз вони значно менші та майже непомітні. А найголовніше шкіра на дотик дуже приємна та пружна 🤗