Pryk Lesia

Ще одна любов цього літа🤍

Ще одна любов цього літа🤍

Перше знайомство з брендом сталось цієї зими,це був кондиціонер з бразильським кератином. Він густий,економний і круто живить волосся(працює,як маска). Відгук про нього тут : https://club.makeup.com.ua/post/3497/ Після нього дуже хотілось попробувати і інші позиції бренду OGX.

Вибір впав на :

  • Шампунь для збільшення густоти та об’єму волосся з біотином та колагеном;
  • Та зволожуючий кондиціонер з кокосовою олійкою.

А тепер детальніше про кожен.

На літо я завжди беру шампунь для обʼєму,це спасає мене,щоб не мити голову кожного дня. Але такі шампуні часто пересушують волосся по довжині. Шампунь від OGX Biotin & Collagen дає природній легкий обʼєм ,він без сульфатів, добре піниться і не сушить волосся.Бонусом у нього приємний солодкий аромат .

Кондиціонер OGX Coconut Milk іде на зволоження та живлення. Моє пористе волосся в захваті😍.Після використання волосся легко розчісується,мʼяке і має гарний блиск. Це також безсульфатний засіб із запахом кокосового молока(не кокоса)він приємний але не приторний).Але для кращого ефекту його потрібно довше тримати на волоссі(хвилин 10-15). З власного досвіду кондиціонери даного бренду працюють більше,як маска,але і ефект набагато кращий)

Єдиний мінус для мене це упаковка,кондиціонер дуже густий і важко дістається,але це не критичний мінус бо головне ефект )

До списку повторень точно попаде кондиціонер OGX(або інший вид), на рахунок шампуня(якщо буде на акції - то однозначно так).

Ще одна любов цього літа🤍
Ще одна любов цього літа🤍