SomovaFM

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Літо чудова пора, коли день стає довшим, бажання жити життя стає сильнішим і хочеться взяти від цих теплих квітучих деньків усе. Але з літом приходить паляще сонце, спека та комахи - три речі, які я ненавиджу. Тому треба якось виживати та рятуватися.

Я рідко фарбуюся, у літаку так взагалі відкладаю тональник та пудру подалі.

• SPF стає на перший план - рясно мащу його на себе: обличчя, шия, декольте, плечі..
  • Замість термальної водички - сильногазована мінералка перелита в пульвірізатор, аби освіжатися вродовж робочого дня👌

По перше це прохолодний душ двічі на день. Я людина, котра любить купатися в кип'ятку, але літо едина пора року, коли не хочеться перемикати кран на гарячу воду.

І закрипляючим етапом йде зволоження тіла прохолодним кремом з холодильнику: на фото два мої улюбленці, які чередую вдома.

Усі ми пітніємо, а ніжки тим паче. Аби не збирати на них пил та не ковзати у взутті, використовую ментоловий охолоджуючий спрей для ніг - він добре освіжає після душу. А нещодавно спробувала антиперспірант-спрей для ніг від Biotrade Odorex - і це фантастика, вони перестали пітніти взагалі.

Пити багато води мені завжди було складно. Взимку це може бути два літри гарячого чаю, а влітку це холодний вишневий компотик без цукру. Чим вишня кисліша, тим краще - за день можу випити літра два.

• Сонячні окуляри обов'язковий атрибут влітку при виході на вулицю.
  • Матуючі серветки для обличчя - навіть якщо без макіяжу, вони чудово прибирають зайвий блиск.
  • Бандалетки, про які вже розповідала (https://club.makeup.com.ua/post/11971/) . Мої ляшки не можуть одна без одної, але це дуже болюча любов, особливо у спеку. А спідниці чи сукні носити я люблю - тому саме вони допомагають мені відчувати себе комфортно.