#summermakeupclub

#summermakeupclub

якщо в дитинстві я з нетерпінням чекала на літо, то зараз я з таким же нетерпінням чекаю на його закінчення😅

моі відносин з сонцем порішлились років з 12-14. Якщо в 12-14 я думала, що це пубертат, то після 16 зрозуміла, що не гормони викликають в мене страшні висипання на всіх частинах тіла, а активне сонце. Лікування у "традиційних" дерматологів не допомагало.

але скориставшись раз санскритом я зрозуміла, що це і є моя панацея!

висипка є, але це ніщо, в порівнянні з тим, що може бути без нього. Це розумію, коли виходжу "на 5 хвилин" без захисту і повертаюсь червоним кактусом додому.

цього літа я користуюсь захистом від Нівеа.

раніше брала для тіла та обличчя окремо. Цього разу зекономила і взяла для чутливої шкіри. Наношу на обличчя після щоденного крему.

якщо взимку волосся сухе через вимороження рідини в ньому, то влітку - через випалення)

сьогодні я захищаю його олійкою від Apivita.

Вона має приємний аромат (соняха?) і дрібнодисперсний розпилювач. але з розпилювачем в мене не склалось, в мене не дуже густе волосся і коли я на нього бризкала - то виходило забагато продукту. Волосся мало неприємний вигляд. Потім я почала його наносити "стандартним" способом - бризкнула на руки, розтерла в долонях і потім на зволожене волосся. І, о диво, все гуд!)

ну і до всього - панама)))

тут я надаю перевагу антиперспіранту від Нівеа "ефект пудри". я не з тих, хто "заливається") то мені вистачає його надовго. а його ненавʼязливий запах та відчуття під пахвами після використання мені подобаються)

в одному з перших постів на MUC, я писала, що волосся на тілі викликає в мене психологічний дискомфорт і я боролась з ним скільки себе памʼятаю. донедавна. оскільки майже 2 роки тому я отримала в подарунок його. Фотоепілятор.

тепер я забула про моральний дискомфорт при носінні майок, спідниць чи шортів.

мій маст-хев#1 на літо - фотоепілятор. (Він у мене досі в коробочці))))

Літня спека стимулює нас поглинати більше води. Хтось внутрішньо (пити), хтось зовнішньо (купатись), а хто одночасно це все робить)))

я не люблю водні громадські місця на кшталт озер, річок, берега моря, і навіть аквапарків з басейнами. Все тому що я дуже брезглива. я знаю, що моя ванна чиста, бо я її мию. але як часто миють і міняють воду в басейнах - я не знаю. А про природні водойми - взагалі мовчу.

хоча дітям все одно. Вони плюхаються всюди, де є вода))

Але я - ні. Мій відпочинок - це ванна чи міні-басейн, воду в який я набрала сама, панама і книжка для читання) і це краще за будь-який пляж)))

На фото мої кіндери 4 роки тому перед зануренням 🤣