Непопулярні у спільноті, але варті уваги рум’яна Benefit Shellie
Чи сумуєте ви за морем так, як я? На жаль, зараз про море я можу лише згадувати, сумувати за ним та мріяти про зустріч після перемоги, тож залишається шукати морські згадування усюди де можна. Сьогодні це назва та оформлення рум'ян Benefit Shellie
Є три категорії декоративної косметики, які я можу купити лише тому, що просто сподобався відтінок. Помада, лак для нігтів та рум’яна. Останніх у мене зараз п’ять штук. Не достатньо, щоб назвати цю кількість колекцією, але на одно лице вже може бути забагато.
Покажу вам моє останнє рум’яне надбання
Упакування - коробка зі щільного пресованого картону з малюнком мушлі та перлини. Я б віддала перевагу пластику замість картону, тому що є ризик пом'яти упакування, але, зазначу, що це екологічно. В мене мініатюра вагою 2,5 грама. У повнорозмірі є дзеркало, мініатюра має лише нагадування, що найкраща косметика – це сміх. (Хаха, відмінна порада від компанії, яка отримує прибуток від продажів не жартів, а косметичних засобів). Стилістика бренду мені нагадує продукцію іншої американської косметичної компанії The Balm.
Колір виробник визначає як теплий рожевий колір морської мушлі. Why not? Я не експерт по мушлях, але вони бувають і такого кольору, особливо їхня внутрішня частина. Точно не можу сказати, що вони персикові, або рожеві. Його складно описати одним словом. Тож довіримося виробнику.
Не знаю наскільки склад (не)ідеальний, але тальк відсутній, що для багатьох буде плюсом. Виробник також окремо зазначає, що склад містить прісноводні перли і синтетичний сапфір для сяйва, що відбиває світло, що звучить цікаво.
Технічні характеристики відмінні. Це шовковисто-м'які пудрові рум'яна, дуже приємні тактильно. Не підкреслюють текстуру і рельєф шкіри. Фініш сатиновий, який дає делікатне підсвічування. Рум'яна пігментовані, не пилять, та добре віддають свій пігмент шкірі, але водночас легко тушуються, тож плям на обличчі не буде. Нашаровувати не треба. Стійкі – тримаються увесь день, підправляти не треба.
Рум’яна чудові, особливо на літо, і я рекомендую придивитися до них, але жінкам з теплою зовнішністю. Думаю, що на «холодних» жінках вони будуть мати чужорідний вигляд. Але це не точно...
Коментарі (0)