Мої топ-5 л айфхаків у спекотну погоду #summermakeupclub
Коли літо у самому розпалі...🍉😎🤟
Спекотна погода влітку вносить свої корективи у повсякденну рутину: макіяж стікає з обличчя, мізки плавляться від жари, сонечко засліплює очі, а від спеки здається, що готовий з себе зняти навіть шкіру, аби було менш спекотно))) Але я обожнюю літо і це не сарказм!😎🤟
Мабуть, найкращий лайфхак - при можливості збирати валізки з купальниками та білетами на морько, або просто не виходити з дому та сидіти під кондиціонером))))😁
лайфхак №1 Святий SPF!
У мене алергія на сонце, тому без хорошого сонцезахисту я нікуди. Раніше алергія була лише на морське сонечко, але в цьому році вона проявляється навіть від міського сонця, якщо можна так сказати. Лагідне ставлення то своєї шкіри робить моє спекотне літо більш комфортним! Цього року, завдяки Makeup я відкрила для себе чудовий іспанський бренд BABE і закохалася в нього з першого погляду! Тому зараз я користуюсь їх сонцезахистом з SPF 50+. А для обличчя та шиї використовую легенький гель від Missha (SPF 50+ PA++++).
лайфхак №2 НІ набрякам!
Так, наш внутрішній "клімат-контроль" завжди в спеку вимагає багато води. І це правильно, зневоднення нам не потрібне) Але побічний ефект такої кількості води у мого організму - набряки на обличчі, ногах та руках. Знайомо? Мій лайфхак, щоб не виглядати володарем бджолиної пасіки - робити зарядку або ходити в зал навіть влітку. А ще, мені допомагає з набряками справитись чудовий крем-гель Geomar. Я його купляла, щоб боротися з ненависною апельсиново ю кірочкою, але з набряками він бореться в рази краще! Крем має чудовий охолоджуючий ефект та лімфодренажну дію, тому чудово знімає набряки! Паличка-виручалочка! Мій щирий рекомендасьйон!
лайфхак №3 Волосся!
Через спеку лінь домінує, і, признатися чесно, я часто пропускаю етап з маскою для волосся влітку. Хочеться швиденько прийняти душ, помити голову і насолоджуватися прохолодою вдома. Але наше волосся вразливе до сонця також. І щоб не відрізати у вересні 5 см посічених, сухих кінчиків волосся - краще регулярно користуватися гарними зволожуючими масками вже зараз! Рецепт такий: беру одну з моїх улюблених масок на волосся, під термошапочку і походити так хвилин 30. Змиваємо маску і волосся вам буде вдячним за таку турботу!
лайфхак №4 Стійкість макіяжу!
Не дарма я в клубі більше пишу саме у розділі "Макіяж", тому відмовитися від мейку навіть в спеку я не можу! Нехай це буде легкий макіяж, але він повинен бути: тому обираю стійкий тон Estee Louder DW на вечір або консилер від Catrice для денного макіяжу (під очі та на недосконалості). Бронзер+рум'яна. Зверху фіксую чудовою знахідкою - моєю улюбленою зараз мінеральною компактною пудрою від innisfree. Вона блюрить шкіру, не містить тальку та шикарно й на довго матує лице. Злегка підкреслюю брови і додаю тінт-блиск Artdeco (що дуже нагадує славнозвісний діор). Такий мейк гарно виглядає протягом спекотного дня!
лайфхак №5 Насолоджуйтесь літом!
Попри спеку не забувайте насолоджуватися літом, адже воно проходить так швидко! Вітамінізуйтеся ягодами та фруктами, пийте улюблений смузі чи апероль з дівчатами, гуляйте з дітками (в кого вони є), при змозі ходіть в гори, купайтеся в річці, гуляйте зі своїми собачками та котиками, їжте морозиво з рідними вдома під кондиціонером. Цінність моменту забувається, коли шпарить сонце в плюс 30 градусів, але найкращий лайфхак, як пережити спеку - не жалітися на неї і по звичці сидіти в куточку, а гарно проживати момент тут і зараз, на скільки це зараз можливо))))
Коментарі (0)