Hanna Domashenko

Мої топ-5 лайфхаків у спекотну погоду #summermakeupclub

Мої топ-5 лайфхаків у спекотну погоду  #summermakeupclub

Спекотна погода влітку вносить свої корективи у повсякденну рутину: макіяж стікає з обличчя, мізки плавляться від жари, сонечко засліплює очі, а від спеки здається, що готовий з себе зняти навіть шкіру, аби було менш спекотно))) Але я обожнюю літо і це не сарказм!😎🤟

Мабуть, найкращий лайфхак - при можливості збирати валізки з купальниками та білетами на морько, або просто не виходити з дому та сидіти під кондиціонером))))😁

У мене алергія на сонце, тому без хорошого сонцезахисту я нікуди. Раніше алергія була лише на морське сонечко, але в цьому році вона проявляється навіть від міського сонця, якщо можна так сказати. Лагідне ставлення то своєї шкіри робить моє спекотне літо більш комфортним! Цього року, завдяки Makeup я відкрила для себе чудовий іспанський бренд BABE і закохалася в нього з першого погляду! Тому зараз я користуюсь їх сонцезахистом з SPF 50+. А для обличчя та шиї використовую легенький гель від Missha (SPF 50+ PA++++).

Так, наш внутрішній "клімат-контроль" завжди в спеку вимагає багато води. І це правильно, зневоднення нам не потрібне) Але побічний ефект такої кількості води у мого організму - набряки на обличчі, ногах та руках. Знайомо? Мій лайфхак, щоб не виглядати володарем бджолиної пасіки - робити зарядку або ходити в зал навіть влітку. А ще, мені допомагає з набряками справитись чудовий крем-гель Geomar. Я його купляла, щоб боротися з ненависною апельсиновою кірочкою, але з набряками він бореться в рази краще! Крем має чудовий охолоджуючий ефект та лімфодренажну дію, тому чудово знімає набряки! Паличка-виручалочка! Мій щирий рекомендасьйон!

Через спеку лінь домінує, і, признатися чесно, я часто пропускаю етап з маскою для волосся влітку. Хочеться швиденько прийняти душ, помити голову і насолоджуватися прохолодою вдома. Але наше волосся вразливе до сонця також. І щоб не відрізати у вересні 5 см посічених, сухих кінчиків волосся - краще регулярно користуватися гарними зволожуючими масками вже зараз! Рецепт такий: беру одну з моїх улюблених масок на волосся, під термошапочку і походити так хвилин 30. Змиваємо маску і волосся вам буде вдячним за таку турботу!

Не дарма я в клубі більше пишу саме у розділі "Макіяж", тому відмовитися від мейку навіть в спеку я не можу! Нехай це буде легкий макіяж, але він повинен бути: тому обираю стійкий тон Estee Louder DW на вечір або консилер від Catrice для денного макіяжу (під очі та на недосконалості). Бронзер+рум'яна. Зверху фіксую чудовою знахідкою - моєю улюбленою зараз мінеральною компактною пудрою від innisfree. Вона блюрить шкіру, не містить тальку та шикарно й на довго матує лице. Злегка підкреслюю брови і додаю тінт-блиск Artdeco (що дуже нагадує славнозвісний діор). Такий мейк гарно виглядає протягом спекотного дня!

Попри спеку не забувайте насолоджуватися літом, адже воно проходить так швидко! Вітамінізуйтеся ягодами та фруктами, пийте улюблений смузі чи апероль з дівчатами, гуляйте з дітками (в кого вони є), при змозі ходіть в гори, купайтеся в річці, гуляйте зі своїми собачками та котиками, їжте морозиво з рідними вдома під кондиціонером. Цінність моменту забувається, коли шпарить сонце в плюс 30 градусів, але найкращий лайфхак, як пережити спеку - не жалітися на неї і по звичці сидіти в куточку, а гарно проживати момент тут і зараз, на скільки це зараз можливо))))