Alina Addams 💃🏻

#summermakeupclub

#summermakeupclub

👸Мати гарний вигляд для жінки це важлива складова впевненості в собі, бо ні для кого не секрет наскільки жінки вимогливі до себе та вміють знаходити в собі "недоліки" (хоча дуже часто ті недоліки надумані).

💃По суті впевненість це потужний генератор здатний прискорювати наш шлях до успіху, а б’юті-лайфхаки це паливо необхідне для створення енергії.

👯‍♀️І мої б’юті-лайфхаки можна підкріплювати психологічними лайфхаками...

Він пов'язаний з моєю комбінованою шкірою, бо ділянки шкіри з підвищеним виділенням шкірного секрету радо вітають спеку висипаннями. Саме тому як і радять косметологи варто гарно очищувати комбіновану шкіру в той час не пересушуючи її. Тому, щоб не викликати зворотної реакції (шкіра млинець-маслинець), краще використовувати натуральне антисептичне мило з омилених олій. Шкіра гарно очищена, але не пересушена. Вечірній догляд в спеку включає очищення гелем для умивання, з екстрактом німу та сукновальною глиною "Boro plus", він один з кращих для моєї шкіри.

Очищення потребує не тільки шкіра, наша психіка теж, як головний комп'ютер машини, яка перегрілась і їй не завадить охолонути та очиститися. Для цього варто згадати попередні ситуації, які досі прокручуються в голові наче пластинка і запитувати себе, "чому я відчуваю дискомфорт від тих думок", а далі секретний інгредієнт "не переходимо до самокритики", а даємо собі внутрішню установку "коли буде подібна ситуація я вчиню таким-то чином". Це і є правильне пропрацювання та позбавлення від деструктивних емоцій, адже вчитися на власному досвіді це здорова позиція, а корити себе за цей досвід пуста трата сил, яка ні до чого хорошого не веде. Люди, які слідкують за своїм психологічним здоров'ям вміють психологічно правильно очищувати себе від непотрібних переживань.

Тонізація шкіри знову ж таки антисептичним тоніком Green Pharm Cosmetic. Для моєї комбінованої шкіри під час спеки дуже рятує правильна тонізація антисептичними засобами.
Багато гарних дієвих тоніків, але цей конкретно зменшує ймовірність висипань на комбінованій шкірі під час спеки.

Використання додатково до антисептичного тоніка, гідролату бергамоту, щоб правильно зволожити комбіновану шкіру в спеку, адже він одночасно і зволожує і вдало стримує надмірну секрецію сальних залоз.

Як і після будь-якого очищення має наступати етап тонізації, так і після "психологічного очищення", потрібно дати собі позитивні (наскільки це можливо) установки. І тут не про афірмації чи щось подібне, це скоріше самому собі задати темп. Як тренер налаштовує спортсмена перед змаганням, так і ми маємо підготувати себе до успішної діяльності, щоб мати можливість самостійно регулювати свою мотивацію.

Якщо в спеку комбінована шкіра ще й надто світла (другий фототип), то велика ймовірність отримати сонячний опік, тому звичайно ж SPF, та не простий, а сонцезахисне молочко для чутливої шкіри SPF 50 Astrid Sun Sensitive, бо він легкий та не вагомий, а головне не створює відчуття гнітючої жирної плівки.

Сонцезахисне молочко захистить від сонця, але не захистить особисті кордони, тому наносячи захист можна додатково налаштувати правильний захист своїх особистих кордонів. Загалом якщо не враховувати особливості різних людей, можна виділити загальну формулу, яка допоможе захищати свої особисті кордони.

Де перша складова це розуміння, що для вас є особистим, а що суспільно доступним, не розуміючи як виглядають ваші кордони ви навряд зможете їх легко захистити.

Це всі ті незручні питання, на які ви дали відповідь і лише в кінці дня усвідомили, що мали відмовити в наданні такої інформації, але не змогли зорієнтуватись.

Другою важливою складовою є рівень допуску, адже не можна порівнювати близькість спілкування з кращими друзями й, наприклад нового колегу, який начеб то не сказав нічого поганого, але задав занадто особисте питання. Це той мінімум над яким варто працювати, щоб відчувати внутрішню захищеність.

Рисова пудра це саме те що потрібно моїй комбінованій шкірі в спеку, бо вона не створює ефект маски, а навпаки матує і виглядає природно. Суть в тому, що я засмагаю мінімально, але все ж тон трохи змінюється і якщо BB адаптується та є більш невагомим, то звичайна компактна пудра мого рідного світлого кольору відразу контрастує. Тому з великою радістю використовую в спеку рисову пудру й маю гарний рівний природний тон.

Як і макіяж вимагає фіксації, так і наші корисні психологічні звички вимагають фіксації, а для цього необхідно себе винагороджувати поетапно, інакше глобальні цілі так і здаватимуться дуже в далекими, бо немає підкріплення в цей момент.

Намагалась як можна лаконічніше 😅

Буду рада, якщо змогла допомогти 💖