O’Ostah

Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse

Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse

Моє волосся дуже погано тримає пігмент + корені відростають вже за два тижні. Я спробувала безліч продуктів для швидкого тонування і мені не сподобався жоден (хіба що копійчана Рябіна, але вона дає червой підтон, який я ненавиджу).

Мус від Igora я хотіла спробувати давно. У відгуках дівчата казали про чудові доглядові властивості засобу. Тож подумала: навіть якщо не затонує, то може пригладить кутикули і покращить якість волосся.

У лінійці 15 відтінків, які можна міксувати між собою. Я придбала 5.0, світлий каштан натурального ряду. Вагалась між цим і трійкою, але побоялась, що буде затемним (а дарма, як виявилось пізніше).

На фото демонструю відтінок з пляшечки. Приємний каштан із фіолетовим підтоном.

Виробник обіцяє не тільки тонування волосся і зафарбовування сивини на 20%, але й інтенсивне кондиціонування, блиск і гладкість.

Можна наносити як ручками (звісно, у рукавичках), так і пензликом. По інструкції для легкого тонування потрібно тримати мус 5 хвилин, а для інтенсивного збільшити період до 20 хвилин.

  1. Я вимила волосся як зазвичай, підсушила його рушником.
  2. Пінку розподіляла руками спочатку на корені, а потім по довжині. По завершенню додала більше пінки на корені, у надії хоч трохи профарбувати сивину.
  3. Пішла пити каву та заліпати у тікток хвилин на 40.
  4. Змила склад великою кількістю води.
  5. Нанесла термозахист, висушила волосся феном...

Навіть не буду підписувати де до, а де після, бо різниці немає. Ні по кольору, ні по якості волосся. У пляшечці лишилось достатньо мусу, тож я віддала залишки русявій мамі. Їй ретачер сподобався: і кольору додав, і сивину затонував. Тож 5-ку я можу радити дівчаткам з волоссям 6 рівня і вище.

Красуні, розкажіть, як ви тонуєте корені і довжину між фарбуванням? Чи знаєте перевірні засоби, які дійсно тонують і допомагають фарбуватись хоча б на тиждень пізніше? Буду неймовірно вдячна за ваші рекомендації❤️