#summermakeupclub
Розкажу про свої лайфаки у спекотну погоду:-)
Привіт, красуні!
Ось і настало літо, і кожен з нас рятується, як може. Я, в плані догляду та макіяжу, все зводжу до мінімуму, адже по-перше влітку мені лінь фарбуватися, по-друге - це такий типу "vacation" для шкіри від активів та кислот.
Для мене основа догляду - це зволоження та захист від сонця, все інше - за настроєм.
Але, навіть з мінімальним макіяжем або без нього зовсім, я намагаюся виглядати пристойно, та не лякатися від свого відображення в дзеркалі. І для цього в мене є невеличкі лайфхаки.
Автозасмага
В мене досить бліда шкіра тіла, а на обличчі є веснянки + темні кола.
Якщо зимою цей недолік можна сховати за светрем та тональним кремом, то влітку шкіра виглядає дуже не дуже.
Коли я здавала кров у донорському центрі, на медкомісії мене питали, чи здорова я:-)
Так от ... Щоб більше такого не питали, я почала користуватися автозасмагою. Пшикаю на обличчя та тіло ввечері, а зранку отримую гарний колір. А для того, щоб не було плям, автозасмагу треба наносити на добре зволожену шкіру.
Із бюджетних та класних засобів дуже раджу автозасмагу Біокон. Пори не забиває, дає гарний шоколадний віддінок, змивається без плям.
Брови
Повірте людині, яка вже три роки працює з жіночими бровами, що після адекватної корекції та фарбування, обличчя виглядає зовсім по-іншому. І це не дивно, адже брови - це найголовніша лінія , яка одразу привертає увагу.
Інколи я ламіную волоски складниками Zola, іноді - просто фарбую фарбою Levissime 7.7+1.1, але будь в якому разі, намагаюсь тримати брови в "тонусі". До речі, це дуже економить час під час утрішніх зборів.
Вії
Погодьтеся, іноді так не хочеться використовувати туш у саму спеку? Але хочеться, щоб і погляд був виразним...хммм. Що ж робити?
Просто профарбуйте вії чорною фарбою:-) Вуаля, ви неперевершені!
Особисто я, коли це роблю, перестаю бути схожою на бліду моль.
А якщо вам і цього замало, запишіться до майстра з ламінування вій, і насолоджуйтеся півтори місяці. Не дякуйте!
Мінеральна пудра
Влітку, я дуже рідко використовую тональний крем, адже тоді все одно відчуваю зайвий шар на шкірі. До того ж, на нього липне волосся, а я перукар, і додому приходжу, наче снігова людина.
Та я знайшла вихід - мінеральна пудра!
Це і вирівнювання тону обличчя (до речі ступінь покриття можно коригувати), і додатковий захист від сонця, і контроль себуму (що також важливо в літку).
Головне, при виборі мінеральної пудри, уважно дивіться на склад, адже він не повинен містити тальк.
Бальзам для губ
Не для кого не секрет, що влітку, шкіра губ пересихає точно так само сильно, як і в зимку.
А негативний вплив сонячних променів, ще і погіршує ситуацію.
Та і помадами особливо не хочеться користуватися, а до блисків липне волосся.
Саме в спеку, я обираю просто нежирний бальзам для губ з СПФ, який і робить вуста більш соковитими, доглядає, та захищає від сонця.
Пи.си.
Сьогодні цій дівчині виповнилося 30 років, і сьогодні, саме у спеку, я використала всі свої лайфаки і пішла на роботу (правда, без капелюха):-)
Бо треба заробляти на морозиво!
Без зайвої скромності, приймаю вітання:-)
І дякую за увагу 😘
Коментарі (0)