YuliHrytskoff

Знаменитий OXXI OPAL! Я так хотіла отримати його в свою колекцію гель-лаків і так розчарувалася...

Знаменитий OXXI OPAL! Я так хотіла отримати його в свою колекцію гель-лаків і так розчарувалася...

Бренд OXXI PROFESSIONAL я дуже люблю та поважаю! У мене багато кольорових гель-лаків цього бренду та колекція весь час поповнюється. А їхня каучукова база і топ мають таку якість, з якою можуть зрівнятися дуже мало брендів... І коли в OXXI вийшов знаменитий гель-лак "OPAL" я загорілася його отримати в свою гель-лакову колекцію. І ось він у мене, але реальність виявилася трохи іншою, ніж я очікувала ... Про всі характеристики даного гель-лаку у відтінку 01 я розповім у своєму відгуку.

Знаменитий OXXI OPAL! Я так хотіла отримати його в свою колекцію гель-лаків і так розчарувалася...

Стандартне для гель-лаків Oxxi Professional – скляний чорний флакон із найменуванням бренду на його лицьовій стороні. Відмінною рисою всіх флаконів гель-лаків Oxxi є голографічні вставки, які гарно переливаються при обертанні флакона. На звороті флакона є деяка інформація про лак - спосіб використання, запобіжні заходи, об'єм та інші відомості, щоправда, англійською мовою.

Ковпачок зручний, циліндричної форми, виготовлений із чорного матового пластику. На ковпачок об'ємними літерами нанесено назву бренду, а зверху прикріплено наклейку з номером відтінку.

Пензлик синтетичний, м'який, зріз прямий і рівний. Ним дуже зручно було б працювати, якби не консистенція гель-лаку, але про це трохи пізніше.

Об'єм гель-лаку - 10 мл.

Консистенція. Гель-лак дуууже густий! У мене є густі гель-лаки, але таку густину я зустрічаю вперше!

У зв'язку з цим він дуже погано розподіляється по нігтьовій пластині, практично не самовирівнюється, весь час потрібно допомагати собі тонким пензликом, щоб акуратно розприділити блискітки. Лак лягає замазкою, мені взагалі така його консистенція нагадує підтанувший пластилін...

Мало того, що гель-лак дуже густий, так і блискіток тут надто багато - і це ще один мінус цього гель-лаку. У зв'язку з цим, нігті, перекриті навіть у два тонкі шари цим гель-лаком, виходять занадто об'ємними... Вільний край нігтя перед покриттям топом потрібно трішки підпиляти, інакше блискітки випиратимуть і чіплятимуться. А топ поверх даного гель-лаку потрібно наносити мінімум у два шари, або одним вирівнюючим шаром, що ще додає додатковий об'єм нігтьовій пластині.

Пігментацію гель-лак має досить високу, якщо так, звичайно, взагалі можна сказати про гель-лак на прозорій основі.

Запах у гель-лаку досить нейтральний, слабовиражений, у роботі не заважає.

Сушиться лак стандартно: у мене гібридна лед-лампа на 48 w - сушу, про всяк випадок, одну хвилину (виробник рекомендує 30 секунд). В уф-лампі, звичайно, такий густий лак варто сушити не менше трьох хвилин.

Зняти цей гель-лак - це пройти всі муки пекла! І це я знімаю гель-лак, на хвилиночку, фрезером... Пробувати зняти покриття шляхом розмочування я не намагалася навіть заради експерименту.

Ось носиться цей гель-лак добре - три тижні мінімум без відколів, тріщин і відшарування - до стійкості у мене немає абсолютно ніяких претензій.

Всього в колекції "OPAL" на даний момент представлено два відтінки - 01 "прозорий з мікроблиском" та 02 "срібний з різнокольоровими блискітками".

Як я вже зазначала на початку відгуку, у мене лак у відтінку 01.

Виробник описує його як "прозорий з мікроблиском", але я б сказала, що це голографічні золоті блискітки (досить великі, а не мікроблиск, як має бути в "опалі") на напівпрозоро-молочній основі.

На останньому фото в каруселі - свотч на тіпсі.

Лак самостійно виглядає справді досить симпатично, але будь-яких мега-переливів, супер-крутого блиску він не дає абсолютно. Якщо чесно, мені найбільше подобається, як він виглядає на пальчиках ніг...

Ну і в манікюрі (при самостійному покритті) цей відтінок гель-лаку виглядає так 👆

Як бачите, нічого особливого...

Виробник зазначає, що цей гель-лак красиво виглядає і як самостійне покриття, так і поверх кольорових підложок, особливо камуфлюючих баз. Але я б із цим посперечалася! Як виглядає гель-лак як самостійне покриття, я показала, а зараз хочу продемонструвати, як він виглядає поверх кольорових гель-лаків.

Перше фото в каруселі - поверх білого лаку; 2 - рожевого; 3 - бежевого; 4 - чорного; 5 - камуфлюючої бази.

Як на мене, то гарно цей гель-лак виглядає лише поверх близьких по тону відтінків лаків - бежевих, нюдових, молочних.

Сам по собі гель-лак OXXI OPAL непоганий - має хороший склад, безпечний навіть для алергіків, можна з ним придумати оригінальний дизайн, але те, що він лягає замазкою, занадто густий - не надає йому плюсів... Та й красивого блиску, як, наприклад, Grattol, він не дає. Це просто звичайний гель-лак із золотистими блискітками... І це OXXI! Ехх...