YuliHrytskoff

Бездоганна база для створення бездоганного манікюру - без відколів, тріщин та відшарування!

Бездоганна база для створення бездоганного манікюру - без відколів, тріщин та відшарування!

База для гель-лаку - це значно важливіший матеріал, ніж, власне, саме кольорове покриття. Адже саме база є тим матеріалом, який забезпечує міцне зчеплення гель-лаку з натуральним нігтем; не дає проникненню кольорових пігментів із гель-лаку у внутрішні шари нігтя; вирівнює всі нерівності та дефекти нігтьової пластини та забезпечує довге носіння нанесеного гель-лаку.

Тому правильно підібрана база - запорука гарного манікюру та стійкого покриття. Моєю улюбленою базою, якою користуюся вже більше п'яти років, є базове каучукове покриття Oxxi Professional Grand Rubber Base.

Бездоганна база для створення бездоганного манікюру - без відколів, тріщин та відшарування!

База поміщена в красивий скляний світлонепроникний флакон, виготовлений у чорному кольорі з дуже красивими голографічними вставками, які переливаються всіма кольорами веселки при обертанні флакона.

На звороті флакона можемо прочитати основну інформацію про продукт: спосіб використання, склад, а також відомості про виробника.

Ковпачок у флакона чорний, матовий, із вибитим логотипом бренду. Він дуже зручно лежить у руці, не ковзає за рахунок своєї матової текстури. Зверху на ковпачку є наклейка із назвою продукту.

Пензлик у бази дуже зручний! М'який, податливий, хоч і синтетичний. Жодна ворсинка не стирчить. Пензликом дуже легко робити "віяло" і таким чином з легкістю фарбувати у всіх важкодоступних місцях - біля кутикули та бічних валиків. Пензлик досить довгий, середньої товщини, зріз прямий.

Об'єм моєї бази – 10 мл. У виробника є також ця база і у великих об'ємах – по 15 та 30 мл. Але я роблю гель-лакове покриття зазвичай тільки собі, тому мені зручніше купувати базу в найменшому флаконі, якого мені вистачає практично на цілий рік. А ось базу у більших флаконах більш вигідно брати майстрам з великим потоком клієнтів, у таких випадках вона точно не встигне зіпсуватися)))

Консистенція в каучуковій базі Oxxi ідеальна! База дуже густа, вона зовсім не розтікається і не затікає куди їй не слід, навіть якщо працювати нею дуже повільно! Щоб крапля бази впала з пензлика назад у флакон, має пройти близько двох хвилин.

Але, незважаючи на таку високу густину, база дуже легко розподіляється по нігтьовій пластині, самовирівнюючись. За допомогою цієї бази вирівнювання можна робити навіть із заплющеними очима, просто перевернувши пальчик подушечкою вгору, - база сама стече до точки апекса, надавши нігтю правильну архітектуру.

За рахунок такої консистенції, базою можна робити ремонт нігтьової пластини та склеювати дрібні тріщини. Навіть тріснутий ніготь із цією базою відмінно носиться до наступної корекції, так і не зламавшись.

Також такою густою каучуковою базою можна робити донарощування. Але я, якщо чесно, не вважаю, що база годиться для цих цілей, все ж таки, вона не настільки міцна як гель або акрил, а навпаки, дуже пластична, що не сприяє довгому носінню донарощенного нігтика. Я робила донарощування нігтя сестрі, так вона проносила такий манікюр всього півтора тижні і нігтик, довжину якого трохи подовжила за рахунок бази - зламався.

Мабуть, єдиний мінус цієї бази (але він притаманний усім каучуковим базам) - згодом вона трохи просідає і архітектура нігтя може трохи порушуватися. Це відбувається так звана "усадка матеріалу".

Запах у бази, як і у всіх гель-лаків цього бренду, відносно приємний – хімічної фруктової жуйки.

Сушиться база дуже швидко - їй достатньо 30 секунд для повного просушування в лед-лампі, навіть якщо вона нанесена досить товстим шаром для вирівнювання. До речі, товстий шар бази може трохи пекти в лампі, тоді я просто зменшую потужність лампи (до 24 w), але просушую трохи довше - близько хвилини.

Знімається база не дуже просто. Тут є нюанс. Покриття я знімаю фрезером до дуже тонкого шару бази - повністю я її не знімаю практично ніколи, а поверхню вирівнюю пилкою. Але якщо знімати покриття повністю, включаючи базу, тоді це потрібно робити тільки за допомогою рідини для зняття гель-лаку. І ось що тут хочу сказати... база розчиняється важко, потрібно щонайменше 15 хвилин тримати рідину для зняття гель-лаку, а іноді й довше, а потім знімати її пушером.

Колір в бази абсолютно прозорий.

Нігті дуже красиво і доглянуто виглядають, навіть якщо покрити їх тільки базою і закріпити топом, нігтьова пластина при цьому не жовтіє.

хочу сказати, що базове каучукове покриття Oxxi Professional Rubber Base для мене є ідеальною базою, в якій мені подобається все: вона густа, самовирівнюється; база добре зміцнює навіть найтонші і тендітні нігті, не даючи їм гнутися і ламатися; забезпечує надійне зчеплення натурального нігтя та кольорового покриття. Відшарування, відколи, тріщини – це все не про базу від Oxxi, – з нею покриття ідеально носиться належні 3-4 тижні! З такою базою впорається навіть новачок, а професійним майстрам ця база спростить роботу та заощадить час. Я її рекомендую всім і сама продовжуватиму її купувати в майбутньому!