Hanna Domashenko

Це що - дійсно клей для волосся?

Це що - дійсно клей для волосся?

Мушу зізнатися, я абсолютно не вмію робити собі зачіски...Маючи довге волосся, я не вмію зробити з ним щось пристойне)) Мій максимум - це рівні пасма, підкручені плойкою кінчики або високий (чи можна навіть і не дуже) понітейл!

Але навіть для такої важливої справи, як підкручені кінчики чи високий хвіст мені потрібен надійний помічник - лак для волосся! Бо кучері на мені не тримаються, а хвостики розсипаються! І я його знайшла! Мій ідеал ховався у Schwarzkopf!

Це що - дійсно клей для волосся?
Це що - дійсно клей для волосся?

Got2b GLUED (6) має супер сильну фіксацію! Я підглянула його у свого майстра, яка робила мені укладку на весілля. Дівчата, якщо у вас розсипчасте, важке волосся, яке не тримає локонів - велкам! Ця жовта пляшечка - це ніби суперклей для локонів.

Зачіска тримається, поки ви не помиєте голову! І при цьому, немає білих слідів на темному волоссі (тут брюнетки зрозуміють, про що йде мова). Ціна та якість повністю себе виправдовують. Навіть такої невеликої пляшечки вистачає надовго, бо розпилювач тут дуже класний!

Ну і виньшка на тортику - дві мої СУПЕР зачіски) "Майстер", у якого не треба вчитися😅🤪 Третю МЕГА зачіску навіть не додавала, бо високий хвіст у мене на випадок, коли немає гарячої води, коли блекаут або просто лінь мити голову😂 я ж не одна така? 😊