Олена

Щоб не розтанути в спеку #summermakeupclub

Щоб не розтанути в спеку #summermakeupclub

Найпростіші поради: пити більше води, по можливості не знаходитися на сонці, використовувати SPF і панамку, яка прикриває волосся, не пити алкоголь. Та я їх часто ігнорую, не знаю як ви, та час від часу я забуваю взяти з собою пляшку з водою; вилітаю на зустріч, забувши намаститися SPF; і якщо в поході чи на пляжі я 100% беру панамку, то виходячи прогулятися з подругою вона може не пасувати до мого “луку”.

У шампуні є ментол, а ментол дорівнює свіжість. По-перше, ним приємно мити голову в ванні, тому що ти відчуваєш цю прохолоду. По -друге, прохолодна залишається певний час на шкірі голови.

  • Маска від Avon Clearskin Professional. Ще одна знахідка з ментолом.

Вона заспокоює і охолоджує шкіру. Якось я хотіла знайти їй аналог і купила кріо маску від BioWorld, але phfpe скажу вона ні про що.

  • Тоніки або тонери. Мені особливо оці два сподобалися: Ikarov Rose Water і Eveline Cosmetics Tonic

В такі дні я скорочую рутину до мінімуму. Викреслюю всі креми і сироватки з догляду, тому що вони лягають маскою, заважають шкірі дихати. (Я прислуховуюся до шкіри, під час спеки вона і без того виробляє забагато вологи і жиру). Тонер або тонік після вмивання допомагає шкірі не бути стягнутою і кількість продукту на лиці скорочується до мінімуму. Ну і вмиватися можна стільки разів, скільки потрібно шкірі, ти не думаєш, що зараз змиєш свій 100-кроковий догляд ;-)

  • Матувальні серветки.

Це чудовий продукт, який допомагає прибрати зайвий блиск з обличчя. Звісно можна скористатися і звичайною серветкою, але коли у тебе макіяж, то матуючі серветки не розмажуть його і навіть не зітруть пудру. Ідеальна штука, коли потрібно бути нафарбованою у спеку.

  • Дитяча присипка. Про такі речі дійсно не говорять, і може пройти багато часу щоб зрозуміти саймій як з ними боротися. Тож цц-ц ..., ця цінна порада присвячена тільки тобі.

При високій волозі, деякі частини тіла починають натиратися між собою. Це дуже болісне відчуття, яке може призвести до ран. Я використовую присипку у місцях найбільшого потовиділення і це рятує найкраще. Я її розсипаю по маленьким баночкам і розкладаю у всіх сумках, щоб була провсяк випадок з собою. Присипка -то кращий винахід людства)

Цікаво, чи був мій допис корисним.

Які з порад тобі були вже знайомі, а які взяла собі на озброєння?