Ідеальна палетка тіней на кожен день✨

Ідеальна палетка тіней на кожен день✨

Хоч я і балуюся створенням яскравих макіяжів,але на кожен день я обираю максимально нейтральні та нюдові відтінки тіней для макіяжу.На знижці купила собі свою давню хотілку-палетку Selflove в 402 відтінку.Мені довподоби більше прийшлася саме холодна палетка кольорів.Дуже красива підбірка відтінків,яка без проблем дозволить створити як і повсякденний мінімальний макіяж очей,так і більш яскравий сяючий вечірній.

Ідеальна палетка тіней на кожен день✨

Особливу увагу в цій палетці я звернула на сяючі відтінки,ну такі вже вони шикарні.Той відтінок,що посередині він більш кусковий правда,але наноситься нормально,а от крайні по бокам неймовірні.Вони нагадують масло,дуже легко наносяться і сяють дуже гарно.

Матові теж непогані,переносяться добре ,пігментація хороша.Є відтінки для складки повіки,є стандартний беж і темний коричневий.

Оформлення палетки супер мінімалістичне і водночас прекрасне,особливе це гравірування на двох відтінках.Макіяж з цією палеткою робиться швидко і без зайвих проблем.Тому якщо шукаєте хороші базові тіні з бюджетного сігменту-це точно моя рекомендація.