Malisa

Liquid Control HD Mattifying Drops Foundation - це тільки мені цей продукт не підійшов?

Liquid Control HD Mattifying Drops Foundation - це тільки мені цей продукт не підійшов?

Liquid Control HD Mattifying Drops Foundation можна сміливо віднести до легендарних продуктів, бо декілька років тому був справжній бум на неї. В інстаграмі всі вихваляли саме цю основу, що вона дійсно робить бейбі-фейс, гарно матує, перекриває всі-всі-всі нерівності і недосконалості шкіри і при цьому не виглядає маскою. А чи це так?

В мене відтінок 010 - тестувала в офлайн магазині і начебто в тестері мені підійшов. Я не зовсім Білосніжка, але використовую досить світлі продукти.

Що можу сказати про цей тональний засіб.

  • Дуже не зручний.

От дійсно - піпетка, це звісно прикольно, але капець як не зручно, бо частина продукту все одно залишається на ній, і коли вставляєш її назад в флакон - точно щось вимажеш, або залишок розтечеться. Помповий дозатор був би краще. Плюс питання гігієни і терміну придатності - це постійний контакт з повітрям, тому викинути засіб потрібно буде точно раніше, ніж вказано виробником.

  • Швидко окислюється.

Мабуть, через контакт з повітрям, мій підходящий тон вже через декілька тижнів окислився і трохи порижів. І навіть літом не змогла б наносити, бо користуюсь купою СПФ, і я все така ж Білосніжка.

  • Точно не для сухої шкіри. І навіть не для моєї комбінованої.

В мене навіть влітку, коли шкіра не лущиться, а навпаки ближче до жирного типу і зазвичай всі тональні лягають ідеально - цей засіб мабуть під лупою знайшов якісь недосконалості і їх підкреслив. Невеличкі зморшки? А давай їх покажемо як в масці старіння в тіктоці. Так, гарне перекриття моїх рожевих від природи щічок, але виглядає це жахливо. А в осінньо-зимовий період, коли шкіра стає більш сухою, то це взагалі жесть...

  • Не дружить з доглядовими засобами.

А це все останній мінус, після якого флакончик відправився в сміттєвий бак. Вранішня рутина, вмивання, тонер, бустер від Vichy. Чекаю поки все нормально поглинеться шкірою. Потім вирішила замість звичного тонального взяти цей, бо є деякі висипання, які хочу приховати... І я просто в шоці дивлюся на себе в дзеркало. Тон ліг плямами! Моє селфі з цим тональним можна було б виставляти для акції "FreeTheLeopards". От я просто леопард! З рижими плямами. Посміялась зі свого зовнішього вигляду - тональний у смітник, а я в ванну кімнату - змивати це неподобство.

Це один з небагатьох засобів, який мені взагалі не підійшов.

І для мене це розчарування. Для повсякденного життя - ні, ні, ще раз ні. Можливо для фотоки при студійному світлі - не буде видно всі недосконалості, які цей крем підкреслив. Але чому веде себе неадекватно з деякими доглядовими засобами - це для мене загадка.

Звісно, рада що спробувала, бо кортіло б до сих пір :) Але точно знаю, що продукт не мій.