Iryna Koval

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Привіт красуні:)

Я вже випробувала усі продукти з цього неймовірного боксу та готова поділитися своїми чесними враженнями. Окремо хочу подякувати makeup club за таку класну можливість тестувати косметику разом із вами ❤️

Найголовніше у цій туші - це її щіточка. Вона має два варіанти: один для нанесення об'єму, а інший - для подовження вій. Така конструкція дозволяє досягти вражаючого ефекту віям. Щіточка дійсно подовжує та додає об'єму, мені сподобалась.

Формула туші також заслуговує похвали. Вона не склеює вії і не утворює грудочок. Легко наноситься і рівномірно розподіляється по віях, надаючи їм природний вигляд. При бажанні можна нанести кілька шарів туші, і очі будуть виглядати ще більш виразно.

Окрім цього, туш досить довго тримається без обсипання або забруднення під очима.

Довготривала стійкість косметики звичайно є великим плюсом.

Формула помади дійсно видається вельветовою. Вона м'яка і кремова, легко ковзає по губах, не залишаючи відчуття сухості. При цьому матовий фініш допомагає створити стійкий і елегантний вигляд.

Що мені сподобалось найбільше, так це стійкість. Помада довго тримається на губах і не змазується навіть після прийому їжі. Я ціную косметику, яка не вимагає постійного перенанесення.

Красивий рожевий відтінок на кожен день.

На початку хочу сказати, що цей продукт став для мене знахідкою! Я завжди стараюсь доглядати за шкірою рук і ніг, але часто важко знайти ефективний та приємний продукт.

Формула пілінгу-скатки дійсно вражає. Вона містить AHA-кислоти, які допомагають ефективно зняти ороговілі клітини і згладити шкіру. Гідролат троянди і екстракт гранату додають продукту приємний аромат і зволожують шкіру, роблячи її бархатистою на дотик.

Ефект після використання просто вражає. Шкіра стає більш гладенькою і рівною, а креми та лосьйони для догляду краще вбираються, забезпечуючи більш інтенсивний догляд.

Загалом, я дуже захоплена пілінгом-скаткою, точно повторю цей продук ще не один раз. Дівчатка, рекомендую його всім для придбання, хто шукає ефективний і приємний у використанні пілінг для рук та ніг.

Формула дезодоранту дуже легка і не залишає жирних або липких відчуттів на шкірі. Швидко вибирається. Не містить спирту, тому не викликає подразнень навіть на чутливій шкірі.

Один із головних плюсів - його ефективність. Дезодорант управляється з неприємним запахом та вологі і дарує впевненість у свіжості на тривалий час.

Також варто зазначити, що Babe Laboratorios Roll-On Deodorant має приємний аромат, який не конфліктує з парфумами.

Щоб раціонально оцінити доглядову косметику звичайно потрібно більше часу, але я поділюся своїми першими враженнями після використання.

Сироватка легка, швидко вбирається, але трішки залишає липкі відчуття, які згодом зникають. Що мені подобається, це те, що вона не закупорює пори і не спричиняє появу висипань. Завдяки вітаміну С у складі, серум робить шкіру більш сяючою і рівномірною.

Окрім того, сироватка має зволожуючі властивості. Вона допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоженості шкіри протягом усього дня. Можна використовувати як базу під макіяж.

Derma E Crepey Skin (scrub + treatment)

Дует Derma E Crepey Skin - скраб + крем

Почнемо зі скрабу. Він має дуже приємну текстуру з мікро-екзфоліюючими частинками, які допомагають зняти ороговілі клітини та забруднення з поверхні шкіри. Що мені сподобалося найбільше, так це те, що скраб дуже делікатний, але ефективний. Він не подразнює мою шкіру, але одночасно робить її м'якою і гладенькою.

Після використання скрабу, я наношу крем для Crepey Skin. Цей крем має насичений і відновлюючий склад, він зволожує і живить шкіру, роблячи її більш еластичною. Я зауважила, що моя шкіра стала більш пружною та гладенькою.

Особливо ціную в цьому дуеті те, що продукти мають натуральний склад і не містять шкідливих хімічних речовин. Це особливо важливо для мене, оскільки моя шкіра дуже чутлива.

Derma E Ultra Lift/Derma E Skin Restore Set

Ці два дует включають сироватки та крем, вони призначені для боротьби зі старінням шкіри, зменшення зморшок і підтягнення контуру обличчя. Тому, ці дві серії продуктів випробувала моя мама.

Набори мають насичений склад з активними інгредієнтами, такими як пептиди та антиоксиданти. Крем живить та зволожує шкіру, робить її більш пружною і еластичною. Можна використовую його як денний і нічний крем, і він добре підходить під макіяж.

Ці дуети працють синергічно. Разом сироватка і крем забезпечують комплексний догляд за шкірою, покращуючи її стан і вигляд.

Загалом, моя мама залишилася задоволена після використання цих продуктів.