Yana Osyka

Rare Beauty by Selena Gomez Positive Light Silky Touch Highlighter, Exhilarate

Пакування в стилі Rare Beauty. Приємний пластик з мінімалістичним оформленням, є дзеркальце. Має приємний звук пристукування. За розміром пакування достатньо велике, хоч продукту малувато (2.8 гр.).

Я обрала відтінок Exhilarate. Це типовий колір золотого шампанського, але більш в нейтральну ніж теплу сторону. На моїй засмаглій шкірі хайлайтер виглядає трохи світлуватим, але не критично. Думаю, в осени й взимку буде ідеально.

На дотик текстура м’яка і ніжна. Наношу невеликим пензликом. Втушовую в шкіру і виходить симпатично та нейтрально. Це не делікатне сяйво, але й не окремі блискітки - щось посередині. На шкірі кольорової бази не бачу і це гарна новина.

По стійкості хайлайтер тримається 5-6 годин. Далі потроху злізає хоч сяйво залишається, просто не таке інтенсивне.

Мені дуже подобається цей продукт. Не дивно, чому в нього так багато шанувальників. Гарне пакування, приємна текстура, стійкість і вдалий колір. Все в ньому ідеально для стандартного хайлайтера. З радістю ним користуюсь в щоденному макіяжі. Дуже раджу.