Готуємось до осені разом з Dior Rouge Dior 869 Sophisticated
А ви знали, що французькою Rouge перекладається і як помада, і як червоний колір?
В лінійці Dior Rouge Dior є справжній бестселер червоних помад і він ховається під номером 999. Перша створена в домі Dior помада була червоною, номер 9. Це був 1953 рік. Насправді Крістіан Діор випустив свою першу губну помаду в 1949 році - дуже обмеженим тиражем, тільки для VIP-клієнтів свого модного бутіка на авеню Монтень, 30 у Парижі - і не на продаж, а як подарунок. А вже в 1953 році помади Dior вийшли на ринок. Тож цього року можна святкувати ювілей – 70 років! Потім помада була перевипущена під номером 99. І восени 2013 року, серію помад Rouge Dior було перероблено, і сьогодні легендарний червоний носить назву #999. у нього навіть немає спеціальної назви, як в інших відтінків, він як Chanel № 5 у світі червоних помад. Скільки про нього було вже написано, та скільки ще напишуть, але сьогодні я хочу показати вам відтінок 869 Sophisticated, бо він також вартий уваги.
А зараз детально
Футляр захований в картоне упакування, на якому зазначена вся необхідна інформація. Також виробник дає нам зрозуміти, що це помада-трансформер, що дає змогу наступного разу купити лише змінний блок, це екологічно, та вигідно.
Дизайн футляра лаконічний, прикрашений сріблястим паском із фірмовим візерунком каннаж. Вважається, що меблями з таким візерунком обставляли вітальні у будинках аристократів та багатих родин. Плетені стільці візерунком каннаж були й в ательє Діор. До речі, відтінок 999 відтворено на внутрішньому боці ковпачка футляра помади.
Ви тільки почитайте, що пишуть на сайті Dior про склад:
Формула збагачена інгредієнтами природного походження:
- Захисні властивості екстракту червоної півонії, улюбленої квітки Крістіана Діора, допомагають зберегти природну зволоженість губ, надати їм сяйва і посилити яскравість відтінків помади, якими вони нафарбовані.
- Екстракт квіток граната діє на глибокому рівні та допомагає поліпшити загальну якість губ, надаючи їм еластичності та м'якості. Дрібні зморшки зникають, колір розкривається яскравіше, ніж будь-коли.
- Олія ши доповнює захисну дію квіткових екстрактів і забезпечує інтенсивне живлення. Губи стають гладкими, що гарантує рівномірне нанесення помади.
Наче не помада, а еліксир життя!
Текстура і нанесення: помада не розтікається за контур губ і не скочується, вершкова, як масло, що тане від тепла, легка, але при цьому пігментована. Наноситься легко, наче сама ковзає по поверхні без зусиль. Гострим краєм дуже зручно окреслювати контур. Губи не сушить, та спеціальної підготовки, як матові помади, не потребує. В процесі носіння не відчувається на губах.
Аромат помади насичений, класичний, хтось навіть скаже, що так пахне бабусина косметика, але у мене не викликає негативних емоцій.
Стійкість дуже хороша для помади кремової текстури. Помада витримає 3 години, якщо не приймати їжу, потім глянець трохи сходить з губ, а пігмент залишається. Помада зникає з губ делікатно, незважаючи на відтінок, наче вбирається в губи.
Відтінок насичений темно-червоний, як на мене, по-справжньому осінній, бо влітку надаю перевагу класичному червоному, або ж фуксії, а глибші кольори залишаю на осінь-зиму.
Ну що тут сказати, помадою я дуже задоволена!
Вже чекаю осінь, щоб носити її частіше
Коментарі (0)