Fraulein

Рідкі матові помади Eveline Matt Magic

Рідкі матові помади Eveline Matt Magic

У звичайному житті та повсякденному макіяжі я не завжди фарбую губи. Не дуже люблю некомфортні відчуття на вустах, а інколи просто нема бажання або настрою...

Але, якщо ж все-таки, вирішила нафарбувати, то мій вибір - це або матові помади або кольорові олівці. Бо блиски - то взагалі не моє.

Покупка цих помад була не запланованою. Просто прогулювалась по магазину, побачила стенд з косметикою Eveline і захотілось зробити декілька тестерів. Взяла до рук кілька варіантів рідких матових помад і сподобались два відтінки - 13 і 14. Та так сподобались, що поїхали зі мною додому і живуть вже рік🖤

Чомусь завжди рука тягнеться саме до них. Ними зручно користуватись, промальовувати форму, не потрібно ніяких танців з бубном, легко наносяться пензликом.

Упаковка:

Невеликий пластиковий флакон, має матову чорну кришечку та прозору частину, через яку добре видно колір, що знаходиться всередині.

На дотик приємний, щільно закривається, можна бути впевненою, що в косметичці (особливо, коли береш кудись з собою) нічого не протече.

На зворотній стороні можна знайти усю необхідну інформацію, включаючи склад, термін придатності і т.д.

Мені подобається дозатор і аплікатор. Із баночки дістається не багато продукту, горлишко залишається чистим, а завдяки пензлику легко рівномірно нанести засіб на губи та зробити акуратну форму.

Аромат:

Легкий, приємний, ніжно-солодкуватий. Його чутно лише при нанесенні.

Текстура:

Щільна і масляниста. Оскільки у складі є втамін Е - комфортна на губах і взагалі їх не сушить. Після висихання має приємний оксамитовий фініш.

Стійкість:

4-5 годин. Витримує перекус. Але після повноцінного обіду потрібно наносити знову.

З відтінками я не прогадала.

Мені подобається як на мені виглядають обидва. Вони якісь універсальні - личить і коли я була білявкою, і коли маю темний колір волосся.

Нюдовий колір з розовинкою. Без проблем наноситься на губи, має насичений колір.

🖤

Ідеальний для мене нюдовий колір на всі випадки життя та під будь-який образ.

🖤

Щоб помада легла рівно та красиво, я завжди зранку, коли чищу зуби, проходжусь щіткою по поверхні вуст. Виходить такий собі скраб - кров приливає, а відмерлі частинки відпадають.

Хочу також піти потестити і інші відтінки з цієї лінійки. Хочеться чогось з оранжевим підтоном або якийсь темний.. Не знаю ще.

Але впевнено можу вам їх рекомендувати!