Zadig&Voltaire 🕊️

Zadig&Voltaire 🕊️

Привіт, дівчатка!

Свій перший допис хочу розпочати з досить важливого для мене пункта у повсякденні - парфумів.

Для мене аромат людини це досить важливий пунктик, я завжди звертаю увагу на те, якими парфумами користується та чи інша людина.

У мене є свої фаворити і сьогодні ми поговоримо про один з них.

Будучи ще в листопаді у парижській сефорі, я зовсім не мала на меті купувати якісь парфуми, але коли в мої руки потрапив цей нічим непримітний флакончик, я зрозуміла що це любов з першого розпилення.

Відчувши аромат я поринула у світ чогось ніжного, ванільного, пряного, це щось таке що я ніколи не чула раніше.

Аромат дорогої французької жінки, така перша асоціація прийшла до мене , ніби саме цими парфумами пронизані усі вулиці Парижу.

Я почала вдихати його знову і знову, просто не могла просто зупинитись і відійти від стенду це був представлений він - Zadig&Voltaire🤍

Якщо описати його ,то спершу, при нанесені я відчула перчинку, це щось пікантне і цікаве, потім одразу розкрилась ваніль, але зовсім не приторна , вона грає приємними нотами разом з ароматом горіха. Проходить ще декілька хвилин і розкривається сандал. Особливо коли холодною порою року з вулиці заходити у приміщення, сандал відчувається по- особливому приємно.

Однозначно композиція складна, багатогранна. Досить комплементарний аромат, залишає по собі шлейф.

Першочергово моя рука тягнеться до нього, з усіх його сусідів.

Як на мене, то пора цього аромату - осінь, або холодний літній вечір. В офісних приміщеннях треба бути обережним з ним, адже він, як на мене, відноситься до категорії більш складних парфумів.

Однозначно він вартий вашої уваги якщо ви полюбляєте щось цікаве, загадкове, східне і пряне.

Zadig&Voltaire 🕊️
Zadig&Voltaire 🕊️
Zadig&Voltaire 🕊️
Zadig&Voltaire 🕊️
Zadig&Voltaire 🕊️
Zadig&Voltaire 🕊️
Zadig&Voltaire 🕊️
21 липня, 2023
21 липня, 2023