Стійкі помади Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick
Перша частина розпаковки подарункового боксу
Життя цікаве. Я дуже сильно хотіла такий бокс, і засмутилась, коли його не виграла. Але думаю: "А чому б не піти, та й не купити собі таку помаду". Так я і зробила. Аж тут ця акція, і я без роздумів лечу оформляти замовлення.
Як я говорила раніше, така помада в мене вже є, і я досить часто нею користувалась, тому можу сказати пару слів (а може і не пару).
Основні характеристики:
- Упакування та об'єм: мені дуже подобається дизайн упаковки, витриманий стиль, ось ці написи тощо. Виглядає стильно. Сам пластик досить тривкий, міцний. Я часто носила помаду в сумочці, і вона виглядає як нова. Ніяких потертостей чи подряпин. Об'єм продукту 4,2 мл.
- Аромат: помада пахне приємно, солодкувато, ніби якісь цукерки. Стандартний запах, нічого незвичайного.
- Текстура: приємна, ніжна. Не можу сказати, що помада рідка, але й не кремова, щось між цим. За один свайп отримуємо повну передачу кольору. На губах відчувається приємно, не сушить та не липне. Фініш - глянцевий, проте якщо його зняти, залишиться матовий тінт.
- Стійкість: ця помада однозначно виграє серед своїх "колег". У мене вона трохи відбивається, особливо червоні відтінки, але якщо порівняти...Небо і земля. А якщо зняти липкий шар і залишити лише матовий тінт - взагалі залізобетонна стійкість. Помада не липне, не розмазується. Спокійно переживе похід до кав'ярні, перекус, маленький чи не дуже.
- Застосування: гарно струшую та наношу, попередньо пропрацювавши контур олівцем для губ. Помада має зручний аплікатор, ідеальна форма виходить одразу. Якщо червоний - можу трішки поправити пензлем з консилером, адже саме цей колір любить чітку форму.
Тепер детальніше про кольори.
15 - Peachy
Теплий нюд. Ніби класний колір, звичний, але я поки не розумію, чи підходить такий саме мені. Це покаже тільки час.
20 - Coy
Напевно, найнезвичайніший колір. Рожевий, ніби віддає трохи фіолетовим, а з іншого боку - цілком носибельний. Залишається лише підібрати образ, де ця помада стане останнім, завершаючим кроком, що зробить його ідеальним.
10 - Lippy
Цей колір у мене вже був. Поки що, це мій фаворит! Темний, коричнево-червоний нюд. Виглядає дуже стильно, дорого та незвичайно.
50 - Wicked
Досить цікавий яскравий червоний. Проте не класичний. У цьому відтінку відчувається вагома "розовинка".
Ще раз дякую MakeUp Club за можливість спробувати цей продукт, ще й у таких різноманітних відтінках. Помада гідна уваги однозначно!
Коментарі (0)