Natali_lili

🐆Норовливий звір, якого не кожна здатна приручити!

🐆Норовливий звір, якого не кожна здатна приручити!

Guerlain Shalimar - це іконічний парфум, який був створений легендарним парфумером Жаком Герленом і вперше представлений у 1925 році. Цей аромат став одним з найбільш відомих і впізнаваних в ароматному світі.

Shalimar названий на честь прекрасного саду Shalimar, що розташований в Індії, і його назва перекладається як "храм любові".

Аромат стартує різкими цитрусами, які збивають з ніг. Але варто перечекати цей убивчий старт і по-справжньому насолодитися цим шедевром. В серці аромату різкі цитруси стихають і до них приєднується ірис, який ледь запудрює їх. Однак справжньою зіркогю Shalimar є його базові ноти - східні ноти ванілі, пачулі, тонких бобів, сандалового дерева і шкіри. Шалімарівська ваніль це безперечно прекрасна, легендарна, і найкраща в парфумерії ваніль. Більшість ванільних ароматів сьогодення перенасичені синтетичною солодкістю, але тут зовсім інша історія. В базі я відчуваю не кондитерську з гірчинкою ,задимлену ваніль на фоні цитрусів і шкіри. Це не можливо описати це необхідно відчути.

Але без затесту не рекомендую купувати.

Немало носів винюхують гумові шини, бензин та старих бабусь.

Shalimar ні на що не схожий, самобутній і дуже відрізняється від сучасних новомодних ароматів.

Цей аромат не для всіх. Він, немов Джоконда, сам вибирає – кому подобається, а кому – ні.