Мої найулюбленіші рум'яна вже 4 роки🖤
Patricia Ledo Collection Blash
Це другі рум'яна у моєму житті, які я дотерла до такого стану. І обов'язково використаю до кінця. А це лише підтверджує те, що я їх люблю 🖤
Вони об'їздили зі мною шість країн, були навіть в Африці та пройшли краш тест при температурі понад 40 градусів.
Подорожували зі мною більше чоловіка 😆
Тут усього 5,4 гр.
Хоча продукту тут не багато, я вже чотири роки майже кожного разу їх використовую і вони досі зі мною.
Упаковка
Ніби люкс. Неймовірно гарно, лаконічно, не хлипка. Має золотисте глянцеве покриття. Але на ньому трохи видно маленькі подряпини. За увесь час ніде нічого не "злізло", не скололося. Коробочка щільно закривається. Всередині має дзеркало гарної якості, зображення не викривлює.
Текстура
Матова, з ледь-ледь помітними блискітками у коробочці, а на шкірі їх і зовсім не видно.
Холодний персиково-рожевий пудровий колір.
Він дуже підходить моїй світлій шкірі. Але думаю, для дівчат більш смугленьких він буде не актуальним.
Аромат
Легкий, нейтральний пудровий.
Стійкість висока. Зазвичай, макіяж у мене на обличчі десь 8-10 годин, а іноді і більше, і увесь час він знаходиться там, де його нанесли. Не окислюється, не зтирається, не став блідим.
Якість дуже порадувала і здивувала.
Ніяких алергічних реакцій, не комедогенний.
Він не пилить, коли набирає його на пензлик, дуже легко тушується. Добре передає пігментацію. Пігментація середня.
Через свою легкість у роботі, вони підійдуть навіть новачку у макіяжі. Натурально виглядають на шкірі. Не викликають проблем у демакіяжі. Ідеальний варіант для щоденного макіяжу.
З цими рум'янами загальний вигляд обличчя став більш свіжим, виразним. Іноді, коли хочеться зовсім легкого мейку, наношу їх не лише на щітки, а й трохи на повіко. Виглядає мило, легко та освіжаюче.
Я в них 100% впевнена. Універсальний варіант на всі випадки життя - і для легкого щоденного, і для вечірнього макіяжу. Чудово виглядає і на білявках і на брюнетках.
🖤
Коментарі (0)