Yana Osyka

Beauty Bay Midnight 16 Colour Palette

Це серія синіх палітр. Є на 9 кольорів (замало), на 42 кольори (не люблю великі палетки) і на 16 кольорів (а це як раз).

Пакування картонне, як для бюджетного бренду норм, ще й дзеркало є.

Гаму можна грубо поділити на фіолетово-лавандову (Lavender, Tranquil, Jellies, Catch, Yoodoo, Iris, Electric), блакитно-синю (Gleam, Sky, Denim, Bubbles, Mist, Cerulean, Potion) і сіро-чорну (Steel, Hex).

Це серія синіх палітр. Є на 9 кольорів (замало), на 42 кольори (не люблю великі палетки) і на 16 кольорів (а це як раз).

Пакування картонне, як для бюджетного бренду норм, ще й дзеркало є.

Гаму можна грубо поділити на фіолетово-лавандову (Lavender, Tranquil, Jellies, Catch, Yoodoo, Iris, Electric), блакитно-синю (Gleam, Sky, Denim, Bubbles, Mist, Cerulean, Potion) і сіро-чорну (Steel, Hex).

Тепер детально про відтінки:

Lavender матовий, світлий синьо-фіолетовий, виглядає трохи бруднуватим

Tranquil матовий блідо-рожевий

Jellies теплий фіолетовий сатин-шимер. Має яскраву кольорову базу, але блискіток дуже мало. Наче з палетки Ruby Rose поклали

Catch матовий, пастельний, сіро-лавандовий. Колір моїх недоспаних ночей

Yoodoо матовий, насичений виноградний, простий, але універсальний колір

Gleam не має в собі яскравої бази, це більше блакитно-рожево-сріблясті блискітки. Без клею для глітеру майже не наноситься. Пензлем також досить складно з ним

Iris матовий, стереотипний фіолетовий, схожий на теплішу і яскравішу версію Lavender

Electric гарний шимер, синьо-фіолетовий з теплими жовто-фіолетовими блискітками

Sky ще один відтінок з палетки Ruby Rose, блакитний шимер зі сріблястими блискітками. Люблю, тому що гарний за якістю (а в палетці Midnight це не часте щастя)

Denim матовий, насичений синій, не просто ж так він має таку назву

Bubbles синьо-сірій шимер з блакитно-золотими блискітками. Часто дає бруд на очах, тому не користуюсь

Mist матовий, колір пастельно-блакитного неба. Мрію купити білу підложку і зробити з ним мономакіяж

Cerulean матовий, колір блакитного фломастера з дитинства. Якщо розтушувати видає зеленувату базу, тому одним ним робити тушовку не раджу

Steel гарненький сріблястий шимер, простуватий, але більше таких кольорів в колекції не маю

Hex класний матовий чорний. Для затемнення не дуже, але стрілку намалювати може

Potion синій шимер з блакитними блискітками, також в базі має трохи сіро-зеленості.

Матові тіні яскраві, насичені та пігментовані. З ними дуже важко зробити градієнт, можуть залипнути та зробити дірку, не нашаровуються. Користуватись бажано з підложкою і від темного до світлого кольору.

Типу пастельні тіні без підложки складно носити, позаяк протягом кількох годин вони пропадають з очей. Можливо, сиплються, але через їх світлі кольори цього не помітно.

Шимери краще ліпити на клей, без цього кроку вони наносяться блідененько. Бажано використовувати палець замість пензля. Це не стосується відтінків: Jellies, Sky, Steel вони чудово наносяться будь-яким варіантом.

свотчі

Що потрібно знати перед використанням:

• Тіні дуже сильно сиплються. Тому спочатку макіяж очей.
  • Для шимерних кольорів беремо клей для глітеру. Якщо забагато нанести, то відтінок “віддруковується” на нерухомій повіці.
  • Не намагайтесь робити тушовку одним кольором, матові в 0 не тягнуться, використовуйте світлі відтінки. Нагадую, робимо схему від темного до світлого кольору.
  • Матовим потрібна підложка, без цього будуть постійні плями. Також у багатьох кольорах присутня сірість і зеленуватись. Це робить макіяж не акуратним і не комплементарним. Гарні підложки виправлять це.
  • Я спеціально працювала без підложок, і без використання багатьох кольорів в одному макіяжі. Обирала 3-4 відтінки, щоб продемонструвати всі “підводні камені” палетки. Як вона працює самостійно, без додаткових апгрейдів.

В тушовці використала Mist i Bubbles. Шимер на всій рухомій повіці Potion. Mist наноситься напівпрозоро, просвічується шкіра. Bubbles норм, але шимер Potion не захотів з ним красиво зтушуватись через свою сіру базу. Як би не моє бажання показати все як є, додала б чорну стрілку, щоб якость врятувати ситуацію в зовнішньому кутку ока.

В принципі макіяжем задоволена. Користувалась шимером Sky. На рухомій повіці матовий Catch (побув зі мною 3 години) і нижнє віко Denim.

В житті досить яскравий макіяж. Мої очі виглядали величезними. Тушовка Cerulean, шимер на рухомій повіці Gleam, чорна стрілка - Hex. Блакитний матовий норм за якістю (можна навіть без підложки брати). Але відтушовується в зелений, тому раджу скористатись матовим Mist для плавного переходу.

Світлий матовий відтінок Tranquil, затемнення - Iris. У внутрішньому кутку нижньої повіки Gleam (так, я розумію що його не видно, але повірте він там є). Steel і Gellies на рухомій повіці. Tranquil майже зразу не хотів зі мною дружити тому вирішив пропасти з очей. Колір Iris починав непогано, але не хотів нашаровуватись в кутку ока, через це отримала дірку. До шимерів питань немає, наносились пензлем чудово.

Вирішила перевірити наскільки відтінок Hex є чорним. До нього в пару обрала Lavender. І на середину рухомої та нижньої повіки нанесла шимер Electric. Він несподівано гарно пасував до чорного. Lavender такий непостійний, спочатку був норм, через пів години почав робити плями. Під час спроби тушування образився і вирішив злетіти з моїх очей. Складний колір. Hex чорний якому потрібна підложка. Без цього просвічує шкіру. Шимер Electric раптом сподобався, але частина його відліпилась на нерухоме повіко. Я засумувала.

Що ж, палетка виявилась не така проста і легка як казали блогери. Для гарного макіяжу потрібно проапгрейдіти власну косметичку, додавши кольорові підложки та клей для глітеру. Без цього ви на неї будете матюкатись як я. Палетка явно не для новачка, але якщо бажаєте спробувати кольорові тіні - це непоганий варіант.

Зрозумійте, я не хочу сказати що цей продукт поганий. Ні, просто з ним потрібно багато працювати. Якщо я бажаю зробити кольоровий макіяж, я візьму з цієї палітри один-два кольори, але вони не будуть основними. Адже за своєю суттю вони надто прості й банальні. Виглядають пласкими й не цікавими, але якщо змішати їх в макіяжі з іншими кольорами виглядає це пристойно.

Це не універсальна палетка, не проста, але як акцентна гарний варіант за свою ціну.

Додам 2 макіяжі палеткою Midnight з підложками

Тут перші макіяжі з палеткою Midnight

І макіяжі з використанням деяких відтінків з палетки