Вікторія

Жертва маркетингу

Жертва маркетингу

Начитавши купу позитивних відгуків на сайтах де ефект прям вав ( як то кажуть на лице) . Купила нанесла ,чекала коли почне пекти , а воно легенько пощипало і все . Самого збільшення я не побачила, але став яскравіший контур губ, чи то через рожевий відтінок блиску чи через прилив крові так і не визначилася . Але навіть якщо я промальовую контур олівцем за 30 гривень , воно візуально збільшує . Тому ту 50/50 . Думаю вдруге я б його не взяла . Я знаю більшість скаже , що різниця є , але мені здається, що це саме за рахунок цього рожевого відтінку . Він скатується на краях в таку помітку лінію . Якщо дового ходити на вулиці то тіки та лінія і залишається .

Як блиск для повсякденного життя піде. Також пробувала його в макіяжі ( насносила на матовий олівець) ну так дала йому друге життя .

Незнаю може то в мене якось воно не діє , але крем з гіаоуроновою кислотою від Sane дає більший і триваліший ефект. Це мій такий лайфхак . Прикріплюю вам фото до після і його аплікатора він тут дуже цікавий мʼякий і трохи плоский , але за галом зручний.

Жертва маркетингу
Жертва маркетингу
Жертва маркетингу