Rare Beauty by Selena Gomez, Kind Words Matte Lipstick, Worthy
Я розшукувала нюдові помади без натяків на “чайну троянду”. Обрала кількох кандидатів. Це Rare Beauty Kind Words Matte Lipstick, Makeup By Mario Ultra Suede Lipstick, MAC Cosmetics Matte Lipstick. Купила всі три помади, бо нюд зайвим не буває.
Сьогодні поговоримо про Rare Beauty by Selena Gomez. На мій вибір вплинула: розхайпленість бренду, ціна і колір помади.
Пакування миле, білий пластик, цікава форма і відкривається весело (внизу натискаєш і ковпачок знімається). Якщо ви зберігаєте помади в пластикових органайзерах з відділами для помад, знайте - це пакування влізає “тютєлька в тютєльку” (хто знає як цей вислів українською, напишіть, будь ласка).
Відтінок гарний, нюд з коричневою розовинкою, не яскравий і достатньо універсальний. Часто користуюсь з яскравими макіяжами. На губах розкривається в теплу сторону.
макіяжі з помадою Rare Beauty у відтінку Worthy (3 фото свіжий макіяж, 4 фото помада через 5 годин)
При нанесенні все ок, помада відчувається приємно, злегка кремово, але має матовий фініш. Як пройде 3-4 години треба поновлювати або користуватись блиском, бо сушить губи. Неприємна ситуація на яку я не одразу звернула увагу. Також помада має солодкуватий косметичний аромат. Кому таке не подобається - краще не купуйте.
У висновку скажу що помада мені до вподоби. Пакування гарне, колір універсальний. Подобається матовий фініш. Мене не бентежить сухість, бо я не ношу помади довго без підправляння. Зроблю другий шар і все. Аромат також мене не бісить. В майбутньому планую придбати відтінок Wise з цієї ж серії.
Коментарі (0)