🪽Kate Rina🪽

Професійне фарбування з Wella❤️

Професійне фарбування з Wella❤️

Моє фарбування! До війни взагалі ніколи не фарбувала волосся . Але після стресу на моїй голові зʼявилось сиве волосся 😔

Перше моє знайомство з Wella відбулось в салоні . Але в наступні рази я замовляна фарбу на make up . Так виходить набагато дешевше!

✅На корінні Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Deep Browns у відтінку 6.71 і окисник Wella Professionals Welloxon Perfect 6%! Аромат у фарби не їдкий, хімозний трохи. Фарба виявилася дуже м'якою, незважаючи на те, що вона аміачна і стійка. Волосся залишилося м'яким,. Що стосується сивини, то вона зафарбувалася відмінно (її у мене небагато, але вона є, на жаль).Фарба комфортна у використанні, еластична, зручно змішувати, зручно наносити, вона супер кремова, легко розподіляється

Через два тижні після фарбування колір стає помітно натуральнішим.

✅По всій довжині суміш відтінків Wella Professionals Color Touch Deep Browns- 6.71 и 7.71 і окисник Wella Professionals Color Touch Emulsion 1.9% ! Фарба не містить аміаку, у складі присутні бджолиний віск і кератин. Фарба є гіпоалергенною.Запах легкий, приємний, не їдкий, як у аміачних барвників. Змивається фарба з часом рівномірно. Колір виходить дуже натуральним, природним. Схожий на мій рідний. Не псує волосся, надає блиск, рівномірно забарвлює, , волосся живе і доглянуте.

Професійне фарбування з Wella❤️

Мені дуже подобається зовнішній вигляд волосся після фарбування Wella❤️ Пасма блискучі, щільніші, яскравіші, не сухі на дотик. У рази краще, ніж до фарбування.

Змивається фарба поступово, з коріння більше, ніж з кінчиків, але не критично.Wella - німецька якість !

При штучному освітленні