Makeup By Mario Soft Pop Powder Blush, Desert Rose
Я вже писала про кремові рум’яна від даного бренду. Вони мені дуже сподобались. Тому з’явилось бажання спробувати ще щось від Mario.
Багато бронзерів не люблю, хайлайтерів безліч маю. Залишаються рум’яна. Їх можна мати величезну кількість, адже текстури й кольори бувають абсолютно різні. Тож я зупинилась на них.
Бажала нейтральний колір, для базових макіяжів. Обрала відтінок Desert Rose. Він у всьому середній. Не має явної розуватості чи персиковості. Нагадує колір пожухлих пелюстків троянд, але ще не потемнівших. На засмаглу шкіру те що треба. Пасує під стандартні, базові макіяжі. Але коли я бліда, рум’яна роблять мене хворобливою і втомленою. Специфічний колір.
фото макіяжів з рум'янами Makeup By Mario, Desert Rose. 5 фото тільки нанесла рум'яна, 6 фото через 5 годин
Текстура м’яка, має злегка сатинову базу, без шимеру. При нанесенні рум'ян, продукт в рефілі не сиплеться. Отже, вони добре спресовані й вистачить їх на довго. Пакування також приємне. Дебелий пластик з гарним дзеркальцем. Я таке поважаю.
Це не яскраві рум’яна які підкреслять ваші юнацькі щічки. Колір створений для тих, хто не любе на собі яскраві рум’яна. А таке буває, бо не всім це пасує.
За своїми характеристиками це добрий продукт. Якість, нанесення, пакування - все супер. Стійкість добра, 5-6 годин. Але колір не для всіх. Тому рум’яна раджу, але в інших кольорах.
Коментарі (0)