Blondie_rs

Pharmaceris A, F та Н

Pharmaceris A, F та Н

Привітики! Сьогодні настільки сонячний та піднесений день, що ось так відносно з самого ранку я вже берусь писати відгук на усі продукти з боксу Pharmaceris.

Бренд для мене був невідомим. І ось що я дізналась: перш за все, це польська дермакосметика, яка належить до концерну Dr. Irena Eris (що доволі, як на мене, престижно). У них є широкий спектр продуктів, кожен з яких позначений певною буквою, що символізує підрозділ. Мені потрапило в руки аж три таких екземпляри: з буквами A, F та H. Давайте розберемось, що ж це за позначення.

A - серія догляду за обличчям, призначена для алергічної та чутливої шкіри;

F - флюїдні тональні основи;

Н - догляд за волоссям та шкірою голови.

Також у них є лінійки Е (для дуже сухої шкіри), N (для зміцнення капіляр), Т (акне, пори), М (для вагітних), W (освітлююча та вирівнююча лінійка), R (для догляду за шкірою з Розацеа), Х (догляд після радіотерапії - заспокіливий та регенеруючий), Р (для шкіри, яка здраждає від псоріазу), V (для шкіри з вітіліго) та S (сонцезахист).

Для мене в новинку тестувати такі засоби, адже після моїх страждань (висвітлення, ламкість та сухість) я більше не експериментую та вже майже рік, як повернула волосся до норми, просто зістригаючи ці випалені фрагменти волосся. Проблем зі шкірою голови не було ніколи, лиш раніше була перхоть, але вона якось швидко пропала, коли я просто стала гарно масувати шкіру голови і мити її частіше (колись вистачало раз в тиждень, в підлітковому віці не могла зрозуміти, чого це треба через день, бо волосся прям так жирніти стало😀).

Отже, розпочинаємо мій огляд із шампунчику, який призначений для заспокоєння та зволоження. Справді, аромат у нього дуже легкий та ненав'язливий, так і проситься сказати про його міцелярність, повіртяні квіти та чисте повітря. При першому знайомстві мені здалось, що у нього ледь золоте забарвлення. Але пізніше виявилось, що він просто прозорий. Доволі рідкий, та все ж мені нагадує мед. Злегка піниться, добре розподіляється. Після першого миття голови (комплексом пілінг+шампунь) у мене одразу наче відкрились пори голови, шкіра стала дихати та навіть пожирніла на один день пізніше. Але, на жаль, більше такого ефекту не було і я знову мию через день (а може ще й погода - то дощ, то спека, то знов сильна вологість, тому і мию частіше зараз). Тож не нарікатиму на шампунь, мені загалом сподобався. Спеціально для тестування більше нічого не використовувала (ніяких масок, бальзамчиків, олійок тощо), щоб прослідкувати обіцяний зволожуючий ефект. І справді - волосся не пересушене та приємне на дотик 😊 Усі фото прикріплюю.

І ось тут то я заштопорилась: як цим користуватись, а чи воно мені не буде з тими частинками на голові сидіти, а чи воно все вимиється, а як я буду до шкіри голови через волосся пхати? Одним словом, це був міні-стрес 🤣 Але я справилась. Одразу признаюсь - таким типом продукту користуюсь вперше, адже ніколи не мала потреби додавати на поличку догляду. Тож, і порівняти ні з чим. Шкіра голови у мене як була, так і є в порядку. Але масаж, який я роблю під час нанесення цього пілінгу - розслабляє, додатково очищує та циркулює, напевне 😀 Мені сподобалась така процедура. Дуже гарно освіжає та легко змивається разом з шампунем. Так, до речі, забула наголосити - даний продукт наноситься на попередньо вологу шкіру голови перед шампунем. Рекомендується користуватись хоча б раз на тиждень - але я користуюсь щоразу, коли мию голову.

Про цей нострадамус я вже писала в окремому дописі. Справа в тім, що відтінок мені затемний та зажовтий. Тож, я протестувала текстуру, розтяжку та фініш. Більш детально можете прочитати туть: https://club.makeup.com.ua/post/15314/

Загалом, формула приємна та справді злегка матуюча по відчуттям, але ще й врахувати, що він містить сонцезахист, який вже сам по собі має підсушуючу властивість (під кінець дня у мене виник легкий дискомфорт, хоч на початку я навіть добилась доволі сяючого фінішу). Флюїд гарно лягає, не западає в пори та не підкреслює того, чого нема. Має середню плотність покриття, гарно вирівнює загальний тон обличчя. По стійкості також хороший, тож я думаю, що він стане чудовим доповненням вашої косметички за умови гарно підібраного тону (але їх там всього три - 10, 20 (в мене) та 30).

І ось тут ми переходимо до серії з буквою А, тож це означає, що лінійка призначена для догляду за чутливою та схильною до алергій шкірою. І перше, що мене здивувало - наявність легкого квіткового, аптечно-лікувального аромату. Ну, я вважаю, що для алергічної та чутливої шкіри все ж слід було подбати про відсутність віддушки (як це робить Skin1004, я практично не пам'ятаю у них ароматів). Я такий тип пінок якось не признаю і вони для мене всі однакові по своїм властивостям. На жаль, і ця також мене не вразила.

Перед нанесенням я завжди привикла їх збовтувати. І у нас наче получилась така олійна легка емульсія (на вигляд, не по текстурним властивостям, звісно). Я роблю три натиски на дозатор та розподіляю цю піночку по обличчю. Легко масую до хвилини часу та змиваю комфортною температурою води. Спочатку обличчя відчуває просто легке очищення, але десь за хвилин 5 мене вже починає трішки сушити. Після вмивання я зазвичай одразу наношу тонік та подальший догляд, але тут хотіла провірити - на скільки вони влучно створили пінку для догляду за алергічною та чутливою шкірою. Ну й ось, чуда тут не сталось, бо традиційно мене після таких пінок з помпами - сушить 🥹 Хоча дана пінка доволі непогано себе показала в ролі другого етапу очищення. Якщо порівнювати з Douglas (там якась була в мене з пелюстками троянди) - то ця однозначно краще доочищує та освіжає шкіру обличчя. Але, не достатньо, тож варіант не мій. Я люблю більш глибше очищувати пори, бо потім будуть сальні нитки, більш виражені чорні цятки. А мама полюбляє саме такі пінки, проте й макіяжу наносить значно менше, чим я. Тому для неї такого засобу цілком достатньо.

Перше, що мені дуже сподобалось - наявність дозатора. Це окрім зручності ще й великий плюс в гігієні. Аромат у нього схожий до того, який має пінка, та все ж він не такий чітко виражений.

Текстура доволі плотна та густенька, проте наноситься та розподіляється з легкістю. Швидко впитується, не дратує та не залишає липких відчуттів. За більш як тиждень користування я не відчула забиття пор (зазвичай якщо таке трапляється - то бачу по стану обличчя вже наступного дня). Він не надає надто сяючого ефекту, адже проникає більш глибше в шкіру задля зволоження. Сам виробник заявляє, що даний засіб чудово підійде під макіяж. Тональний лягає як зазвичай - з легкістю та комфортом, тож справді все гарно працює. Обличчя виглядає ніжним та доглянутим. Кремчик мені сподобався, й надалі буду ним користуватись з радістю!

Ще раз хочу подякувати команді Мейкап за чудові конкурси та неймовірно цікаві подарунки, які збагачують уявлення про світ доглядової косметики!