Blondie_rs

Мій #beautyplan2024 !

Мій #beautyplan2024 !

Привіт! Мейкап як завжди придумає такі цікаві челенджі, над якими слід трішки зависнути та навіть задуматись. Зазвичай, я не люблю складати план на рік чи на місяць, так само як і робити підсумки року. Усі мої великі надії на 2022 рік рухнули, як і у багатьох з нас, тому ця мрійлива звичка покинула мене (але, мабуть, ще раніше, в 2021). В один момент щось переключилось в мені, та я стала більше реалістом, чим мрійником. Почати ставити реальні цілі, розкладаючи їх на маленькі кроки - це вже велике досягнення. Тому, завдяки цьому челенджу я наче знову повернулась в час, коли любила собі будувати плани на ближче майбутнє. І написати ааааж 12 пунктів - виявилось не такою вже й простенькою задачкою. Тож, поїхали:

  1. Самовдосконалення. Куди ж без нього. Приділяючи час собі, поповнюючи багаж знань - ти ростеш та стаєш ще сильнішою. В 2024 році мені точно потрібно прикупити бодай декілька книг та прочитати їх. Є багато цікавої та корисної літератури, на яку, чомусь, завжди "нема часу", "нема грошей". Те ж саме й про корисні курси, лекції тощо.
  2. Скласти план дій, рухатись вперед до своєї цілі. Деколи я надто заплутую себе - що мені потрібно, а що - ні. Активно веду блог - потім махну рукою та чеплюсь чогось іншого. Потім мене назад повертає в музичну сферу, а через деякий час знову ж таки - сиджу в питаннях: "Що мені робити в цьому житті?". Ось ця невизначеність мене лякає і не дає сфокусуватись на чомусь одному. Я дуже маю надію, що все ж таки зупинюсь та знайду своє русло. І як результат - складу поступовий план, "розіб'ю" на сходинки та почну діяти.
  3. Оновити телефон. Це трішки й відноситься до попереднього пункту, адже мені дуже подобається робити фотографії та знімати контент. Я постійно хочу покращувати якість, вдосконалювати "сюжет" тощо. В ідеалі мати фотоапарат з хорошою оптикою, але там ціна поки для мене захмарна. Тож, iPhone більш нової моделі з серії Pro куди більш реальний план, чим фотоапарат за кілька тисяч доларів.
  4. Раніше лягати спати. Цей пункт бачу практично у всіх 😅 Мені здається, чи не здається - з режимом точно якісь проблеми. Нам потрібно 30 годин в добі, бо 24 трохи замало.
  5. Позбутись непотрібного. Частково я цей пункт вже починала втілювати в 2022 та 2023 роках. Але потім щось зупиняло, дечого ставало шкода. Але, який сенс тримати в шафі светр, який ти за 5 років жодного разу не вділа? Думати далі, що настане той самий день через 10 років, коли ти його вдінеш разок? 😂 Так само як і безліч дивних речей в тумбочці, в гардеробній. Для чого весь цей склад вдома...
  6. Оновляти гардероб у базових тонах. Краще обрати основні кольори, які б поєднувались між собою або ж одразу складати образ. Бо знову ж таки - 100500 футболок з штанами, а вдіти нема що! Вже потрішки почала це виконувати. З гардеробом починаю дружити! Подивимось, що буде під кінець року ☺️
  7. Не забувати користуватись засобами для тіла та кремом для ніг. Моє обличчя просто сяє від корейських тоніків, кремчиків та щоденних рутин. А все решта просто плаче 😄 Зате стоїть кілька баночок з кремами, батерами та лосьйонами - і теж дивуються, що вони пилом припадають. Треба це виправляти!
  8. Придбати тональний крем з люксового сегменту. Після не надто вдалої спроби подружитись із Estee Lauder Doble Wear я закинула ідею знайти хороший тональний в люкс-сенменті. Але, але. Хочеться! Бо Revolution Pro Foundation Drops трішки надоїв за два роки. Треба знайти йому сестричку, щоб чергувати їх час від часу.
  9. Купити щось від Pat McGrath. У мене була мініатюра матової помади, і я зрозуміла, що наше знайомство не повинно було початись із дивного продукту. Тож, планую придбати повнорозмірні помаду, або ще краще - 4-ку тіней, або й 10-ку, якщо випаде така можливість.
  10. Навести лад з парфумерією. Я накупляла 300 пробників, а хочеться зупинитись на кількох ароматах та мати їх на всі випадки життя. Свіжі, більш фруктово-квіткові, потім солодші, шлейфові, неординарні, а також мої улюблені - табачно-лікерні по типу Kilian Angel's Share i Bdk Rouge Smoking. Також хочу позбутись ароматів, якими я не користуюсь, бо смаки за останній рік-два сильно помінялись. Нехай флакони принесуть радість тим, хто їх обожнює!
  11. Регулярно робити макіяжі та огляди - особливо на палетки тіней. Ви знаєте, що дві палетки досі чекають огляду ще з літа 2023? Джеффрі Стар би сказився, взнавши, що я ще не продовжувала тестування легендарної палетки Blood Lust. Я зробила рівно два макіяжі (один з яких навіть не сфотографувала), і все. Класно... Треба це діло виправляти!
  12. І останнє! Дуже важливе для мене. Фінально повернутись в комфортну вагу свого тіла та бути в повній гармонії з собою. Це загалом довга історія, і всі прекрасно розуміють, як заїдаються стреси, і як весь негатив впливає на тіло та самопочуття загалом. І в мене вже є прорив! Я вже рухаюсь до цілі, тому що на рахунку в мене вже -7кг від вересня 2023! Залишилось трішки менше, тож можна справитись навіть до літа ❤️

Всіх обнімаю та бажаю, щоб наші плани та обіцянки здійснились! Віримо в свої сили, бо хто - як не ми 🙏🏻