LN Professional Adaptive Control Foundation
Нормальний засіб за свою ціну
Я вирішила спробувати цей крем із цікавості. Він був одним із найдешевших варіантів. Брала за 76 грн. При цьому відгуки були доволі гарними.
В описі сказано, що це тональний крем, що адаптується до тону шкіри, допомагає створити бездоганний макіяж, надати обличчю рівний і красивий колір, робить шкіру матовою, візуально вирівнюючи і надаючи шовковистість. Формула тонального крем, що адаптується до тону шкіри, збагачена вітаміном Е, який надає зволожувальну та пом'якшувальну дію, і так забезпечує дбайливий догляд. Протягом дня обличчя залишається матовим і без масного блиску.
Що можу сказати, для такої ціни засіб непоганий. Незначні недоліки маскує, тон вирівнює. Я вгадала із кольором. Дуже порадувало, що він не окислюється протягом дня і обходиться без сюрпризів. Бо в багатьох тональних засобах та пудрах є прикол, коли за кілька годин ти поступово перетворюєшся із Білосніжки у мавра. Не скочується. Лягає рівно. В принципі немає такого ефекту, коли западає у зморшки.
Загалом засіб приємний. Немає відчуття стягнутості чи липкості. І головне, що не посипало:)
І ще відчувається дивний ефект під час нанесення, ніби змочуєш обличчя вологою губкою:)
Із мінусів: звичайний прищ чи видиме почервоніння він вам навряд чи замаскує, доведеться звертатися до більш плотного засобу. Якщо не хочете, щоб ця тоналка відбилася у вас на склі телефону, доведеться фіксувати макіяж пудрою чи спреєм якимсь. Я фіксую спеціальною білою пудрою. Протягом дня все ж з'являється жирний блиск, особливо на Т-зоні.
Якщо шукаєте щось бюджетне і більш-менш хороше, то можна спробувати:)
Коментарі (0)