Олена

Тест продуктів від Pharmaceris #testmakeupclub #summermakeupclub

Перш за все, дякую за можливість протестувати такі класні продукти!

З цим брендом я вже знайома, взимку я користувалася кремом пілінгом, моїй шкірі він дуже сподобався, згодом про нього напишу окремий допис. Мені дуже подобається знімати розпаковочки на відео, обов'язково погляньте, його там видно які текстури у продуктів.

Ніжна пінка для вмивання

Моє перше враження після користування, що це дуже ніжна, приємна пінка, яка не сушить шкіру.

Вмивалка гарно піниться, піна залишається довго стабільною (у відео є якраз фрагмент про піноутворювання)

Користуватися нею дуже приємно, вона дуже ніжна.
Абсолютно без запаху. В складі ніяких віддушок чи парфумів не має.

Дійсно не викликає алергії (я як ніхто інший знаю про це)
Непогано очищує шкіру, не до скрипу, але шкіра відчувається чистою.
Я думаю цей продукт заслуговує оцінки 5/5.

Поєднання денного крему з SPF це дуже круто, замість двох засобів можна наносити лише один. SPF 20 мене повністю влаштовує. Я вважаю що 20-30 SPF для міста це достатньо гарний захист, адже більшу частину денного часу особисто я перебуваю або в дома, або в офісі, в тіні дерев або в магазині. Звісно, для довгих прогулянок на сонці, особливо на морі, цього захисту може бути недостатньо.
Зручне пакування. Хоч я люблю більш екологічне пакування, але цей дозатор дуже зручний і продукт не псується набагато довше.

Текстура крему густа. Не варто набирати крем на 2 пальці, адже малої кількості продукту вистачає на все лице.
Запах - присутній, дивний, але він дуже швидко вивітрюється.

Цей крем на моїй жирній шкірі залишає жирний блиск. Загалом на моїй шкірі всі креми від сонця залишають жирний блиск, тож з цим я змирилася. Якщо не наносити зволожувальну сироватку, то блиску менше і крем краще всотується.

Флюїдний тональний крем з сонцезахистом

Як і в попередньому продукті, круто що тут присутній SPF не потрібно наносити 2 і більше кремів.


Формат пакування звичайний.

Аромат приємний, мені нагадує запах туалетної води в стилі унісекс.
Текстура середня, не текуча, але й не в'язка.

Добре перекриття.

Мені здається трохи жовтить. Користувалася цим продуктом лише один раз. Маю у своїй косметичці ще два інші тональні креми, планую створити допис порівняння їх. Тоді точно буде відомо жовтить чи ні).

Заспокійливий шампунь для чутливої шкіри голови


Текстура шампуню трохи зарідка.
Дуже сильний запах чоловічого одеколону.

Піноутворювання 3/5
Волосся вимиваються дуже добре і мені подобається залишок проходи на шкірі голови, подібний до ментолової прохолоди від Head&Sholders, але в складі цього продукту ментолу не має, можливо так працює пантенол.

Тюбик не зручний. Його не можливо поставити на поверхню, він лежить і займає багато простору на поличці у ванній. Я не змогла скористатися дозатором, тому просто знімаю кришку, щоб користуватися. Можливо, я одна така :-)
Текстура масляниста з частинкамирізного розміру.

Запах схожий до шампуню, але якщо не принюхуватися, то запаху майже не має.

Це не перший мій скраб до цього користувалася скрабом від сульсени тут розказую про нього. На відміну від сульсени тут не використовуються пластикові кульки. Замість цього частинки шкарлупки абрикосу. Частинки мякенькі, приємно масують шкіру. Не варто боятися що вони заплутаються в волосі, вони гарно вимиваються після шампуню і маски. Виробник вказує що даним скрабом потрібно користуватися що найменше раз в тиждень. Я користувалася вього двічі. З скрабом шкіра голови краще вимивається, але робиться більш сухою . Мені особисто здається, що часто цим скрабом не варто зловживати, щоб не пересушити шкіру.

У цього бренду є великий мінус до майже кожного продукту йде величезний вкладиш, як користуватися на багатьох мовах, і серед них немає української. Proszę dodać język ukraiński! Це хороший продукт і українці теж хочуть знати як ним користуватися :-)


Пару місяців назад у даної фірми були дуже смачні знижки. Трохи, шкодую, що не купила більше продуктів з серії для шкіри з акне, повторне користування цією фірмою вкладає в неї багаті надії).

Але зараз є крута акція при будь якому замовленні цього бренду пінка в подарунок, тож рахуйте дві речі за ціною однієї. Сто відсотків варто скористатися цією акцією)