Mila__Mi

Шампунь для жирного волосся від Tink

Шампунь для жирного волосся від Tink

Я, як володарка жирного/схильного до жирності типу волосся потребую якісного очищення шкіри голови (влітку так особливо обираю шампуні для глибокого очищення).

Tink наш український бренд натуральної косметики. В асортименті окрім доглядових засоби для обличчя та тіла в них є також засоби для догляду за волоссям.

Тож сьогодні хочу розповісти вам про шампунь для жирного волосся з екстрактом грейпфрута та зеленого чаю від Tink.

Шампунь для жирного волосся від Tink

Шампунь має лаконічний дизайн. Кришку у форматі диск-топ, яка добре дозує засіб (у необхідній вам кількості). До того ж такий формат кришки (як і об'єм шампуню) дозволяє брати засіб з собою в дорогу, так як застереже від витікання засобу зсередини.

В ароматі шампуню можна відчути цитрусові ноти (схоже на грейпфрут з легкою гірчинкою) в доповненні із свіжою зеленню. Після змивання аромат майже не відчутний на волосссі.

За кольором він прозоро-перламутровий. Консистенція гелева, середньої густоти.

Я наношу шампунь на вологе волосся ретельно промиваючи корені. При контакті з водою шампунь створює непогану (як для натурального шампуню) пінку. При цьому звичайно розходується трохи швидше аніж засоби які мають SLS у складі.

Шампунь чудово очищує шкіру голови від зайвого себуму та інших забруднень. Також волосся легше розчісується. Додатково можна використовувати бальзам/або маску.


Однозначно рекомендую спробувати власницям жирного типу волосся/ або схильного до жирності.