Yana Osyka

MAC Cosmetics Matte Lipstick Velvet Teddy

Придбала міні-версію, бо закінчити помаду - це якась неймовірна рідкість. Перше що мене зустріло - аромат старої косметики. Асоціації з бабусиною косметичкою присутні. Строк придатності в нормі, магазин офіційний. В чому прикол не зрозуміла. Було трошки лячно, тому я нанесла на внутрішню сторону зап’ястя і походила так пів дня. Не знаю, чи працює це для декоративної косметики, але для доглядової так роблять. Все було добре, не було ніяких подразнень і почервонінь.

Я нанесла це на губи, різкого запаху я не чула, тільки легкий аромат типової помади. Текстура була дивна, наче додали в помаду пластиліну. Але на губах виглядала нормально. З часом може сушити.

Колір непоганий, нюд з розовинкою. Відтінок цікавий, в різних образах він виглядає по іншому. Це не мій улюблений варіант, але іноді такий відтінок потрібен в холодно-нейтральних макіяжах.

А ще вона дивно “плаче”. На стінці помади видні крапельки водички. Я думала це через спеку, але і в прохолодні дні вони нікуди не діваються.

Це непопулярна помада в моїй колекції. Я не сприймаю її запах, мені не дуже подобається формула. Колір гарний, але він не завжди виглядає вдалим. Це явно не мій нюд. Хоч це і міні-формат, але футляр відчувається простеньким. Я знаю, що є багато поціновувачів цієї помади, але на жаль, вона не захопила мене.