Alina Addams 💃🏻

Мій чарівний бокс від Pharmaceris 💖

Мій чарівний бокс від Pharmaceris 💖

💖 Дякую, команді MakeUp CLUB за подарунок і гарний настрій 🎁

🤗Це був саме той бокс, який мене дуже зацікавив, адже я не була знайома з цією косметикою, але дерматокосметика мені подобається, тож я сповнена ентузіазмом почала тестувати.

⚠️Мої особливості, які впливають на результат: шкіра обличчя комбінована та має підвищену чутливість, волосся змішаного типу (жирне біля коренів та сухе на кінчиках, а коли занадто збивається жировий баланс, моє хвилясте від природи волосся стає дуже неслухняним).

Вона має нейтральний аромат та приємну консистенцію. Спочатку моя шкіра звикала і я відчувала сухість, відразу після використання пінки. Звичайно після зволожувальних засобів дискомфорт швидко минав, а коли шкіра звикла, то навіть відразу після використання, відчуття стягнутості вже не було.

Так, вона змиває косметику, але не супер стійку (суперстійку я просто змогла розмазати по обличчю та налякати чоловіка).
Стійку попередньо знімаю міцелярною водою, тому до змивної якості пінки претензій немає.

Також з часом з'явився зволожувальний та заспокійливий ефект.
Стосовно "зупиняє запальні процеси", для моєї шкіри в літній період запальні процеси не новина, тому для цього мені потрібні окремі засоби для вмивання, цієї пінки мені замало.
Стосовно того, що пінка надає здоровий вигляд повністю згодна.

Мені цей продукт сподобався, тільки для моєї шкіри його золотий час це холодна пора року. Тоді моя шкіра якраз такого засобу і потребує, бо жирність не зникає, але вплив навколишнього середовища та перепади температур додатково викликають сухість на окремих ділянках.

Крем мені дуже сподобався з першого використання. Все в ньому було як треба, зручний дозатор (не люблю креми обділені дозаторами, адже я періодично забуваю про лопатки для нанесення і доводиться порпатися пальцями в баночці), відсутність аптечного запаху (буває досить гарний дерматокосметичний засіб, але запах ну дуже лікарський), консистенція не масляниста і це просто прекрасно.

Крем легко і швидко вбирається, не залишає бридкої жирної плівки та дарує відчуття зволоженості та комфорту.
Стосовно того, що крем заспокоює подразнення, повністю задовольняючи потреби чутливості шкіри, на всі 100% - ТАК.

Все як заявлено: пом'якшення, зволоження, регенерація і захист від УФ-випромінювання.

А цей засіб мій фаворит всього боксу, моя любов, саме його я однозначно готова повторити.

Чекаючи свій матувальний флюїд, я уявляла його зовсім рідким та невагомим, з невеликим ступенем перекриття.
Коли оглянула текстуру він мені здався схожим на тональний крем.
При нанесенні всі сумніви розвіялись, так це матувальний флюїд, просто з гарним ступенем перекриття, зовсім не жирний як крем, а просто дуже пігментований.

У мене досить світла шкіра і напочатку я переживала чи не буде він надто виділятися, витиснувши горошинку я побачила, що таки тон темніший ніж треба, але розприділяючи по шкірі він адаптується під мій колір шкіри.

Чудово вирівнює тон і рельєф та робить шкіру матовою.
Закриваю рисовою пудрою і маю достатній рівень маскування "тимчасових недоліків" та здоровий вигляд без зайвого блиску протягом всього дня.

На фото шкіра з нанесеним флюїдом та расовою пудрою (без консилерів та додаткового маскування чи фільтрів).